xandi 0 Report post Posted January 13 (edited) Witam wszystkich Z racji tego, że uszkodzona została płyta główna jest to dobra okazja do zmiany podzespołów i platformy Mam więc na sprzedaż części z mojego aktualnego komputera(łącznie z wspomnianą płytą). Procesor, płyta, ramy Ballistix kupione w 2016 roku, ramy Patriot viper w 2019. Na wszystko mam faktury z morele i xkom. Oczywiście wszystkie ceny są do lekkiej negocjacji, niektóre elementy są już wystawione na portalach handlowych. W razie pytań zapraszam do kontaktu Części na sprzedaż: - procesor Intel Core I5 4690K + chłodzenie stockowe - 350zł - Silentium PC Fortis 3 + wentylator 140mm - 120zł - RAM DDR3 Crucial Ballistix 2x4GB (8GB) 1600 MHz CL9 - 150zł - RAM DDR3 Patriot Viper 2x4GB (8GB) 1600MHz CL9 - 150zł - MSI Z97 G43 Uszkodzona - 240zł Co do uszkodzenia płyty - pogięte są piny w sockecie, dwa prawdopodobnie wyłamane więc jest koniecznie do wymiany. Do tego jest ułamany plastik przy drugim złączu PCI-E. Poniżej zdjęcia, powinno być widać wszystkie uszkodzenia. Poza tym płyta jest sprawna, bez procesora bez problemu się odpala, wszystkie sloty na RAM są sprawne. Edited Tuesday at 01:23 PM by xandi Quote Share this post Link to post Share on other sites
xandi 0 Report post Posted Tuesday at 01:23 PM - RAM DDR3 Crucial Ballistix 2x4GB (8GB) 1600 MHz CL9 - Sprzedane Quote Share this post Link to post Share on other sites