wojtek2320 Posted December 31, 2020 Report Share Posted December 31, 2020 Witam serdecznie. Długo się bardzo broniłem (bo jednak nadal jestem zwolennikiem papierowych wersji książek - ale miejsca już brak ), ale stwierdziłem, że warto by było w końcu zainwestować w jakiś czytnik. Mój budżet to ok 300-500 złotych (im mniej tym lepiej - to wiadomo). Mniej więcej czytałem różnego rodzaju opinię, ale tego jest tak na prawdę tyle (przede wszystkim jeśli idzie o róznorodne modele), że nie jestem w stanie tego objąć swoim ograniczonym umysłem. Jeśli idzie o ebooki to często korzystam z Legimi - więc z tego co widziałem, pojawiają się ograniczenia jeśli idzie o Kindle - przy czym nie bardzo przeszkadza mi ograniczenie ilości książek - czytam sporo, ale kupuje tez książki poza tą platformą więc myślę, że ten limit mi spokojnie wystarczy. Przede wszystkim chciałbym żeby to było coś wytrzymałego i przede wszystkim czytnik, którego nie będę musiał wymieniać za niedługo. Na pdf'ach absolutnie mi nie zależy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...