grader100 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2009 Mam taki problem gdy wlacza mi sie narzędzie konfiguracyjne Np price of persja WW to pisze mi ze Kopatyblina karta 3d i sterownik -Niewspierana karta -- Radeon 9200 6614 i wsperanie pixel shader -nir wykryto wsparcia dla wlasiwej wersji pixel shader co robic a prosze istrukcje krok po kroku aha sterowniki to catalyst center 6.11 z Góry dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawidek3294443 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2009 Kupić nową kartę graficzną. Aby odpalić Duszę Wojownika musisz mieć kartę obsługującą Pixel Shader, a twoja karta po prostu tego nie obsługuję. Ale zaraz, zaraz... Czy aby POP:WW na pewno wymagało jakichkolwiek PS? Kilka lat temu odpaliłem tę grę na GeForcie 4 MX 440... 4 razy czytałem twoją wypowiedź bo nic nie rozumiałem, na przyszłość przeczytaj dwa razy to co napisałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grader100 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2009 mi price of persja dusz wojownika chodzi mi a ja pytam co sie stalo ze nagle nie wykrywa tegi co napisalem poprzednio bo i dwa trony chodza o to mi chodzi nie nie wiem co mam robic Dokładniej mówiąc chodzi mi o to ze komputer nie wykrywa kompatybilności 3d i tam pisze ze nie ma wsparcia z moja karta a zawsze miał i to samo z pixel shaders Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawidek3294443 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2009 Moja wina, źle Cię zrozumiałem. Zacznij od podstaw: Przeinstaluj sterowniki do karty graficznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grader100 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2009 no zrobilem wywalilem i zaistalowalem ponownie dalej to co samo robiłem już wszystko pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach