LARRY Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Mam problem ze steamem, gdy włączam komputer lub próbuję np. włączyc CS-a to wyświetla mi się błąd przedstawiony na fotce. Dodam, że nigdy nic takiego mi się nie wydarzyło i jest to pierwszy raz. Proszę o pomoc! Zapoznaj się z zasadami tworzenia nowych tematów.-mateusz(stefan) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skisek Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Zrób reinstall Steama ! Być może pomoże ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LARRY Posted July 1, 2009 Author Report Share Posted July 1, 2009 a jak zreinstaluję to będe musiał również od nowa instalować gry? Sam F.E.A.R 2 ponad 12 GB... OK, problem naprawiony, wystarczyło usunąć pliki .blob. - do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz(stefan) Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...