Piorun Posted February 8, 2019 Report Share Posted February 8, 2019 Pytanie jak w temacie. Mam na steam edycje cyfrowa Pubga i Monster Hunter World. Jako, że chce trochę miejsca odzyskać z dysku chce te pozycje odinstalować. Jak to zrobić, żeby ich nie stracić z biblioteki steama a żeby zniknęły z dysku? Pytam bo jak usuwałem darmowe Ring.of elysium to mi zniknęło z biblioteki a kluczy do Pubga i MH już dawno nie mam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tesu Posted February 8, 2019 Report Share Posted February 8, 2019 Zakupione, przypisane raz do konta Steam gry nie znikaja z niego po ich odinstalowaniu. Tytuly darmowe to co innego, pojawiaja sie na koncie po ich zainstalowaniu i znikaja z biblioteki po ich odinstalowaniu. W celu odinstalowania gry z dysku kliknij prawym przyciskiem myszy na jej tytule w bibliotece gier i z menu, ktore sie pojawi, wybierz opcje Odinstaluj (lub Usun z dysku - nie pamietam juz, jak to jest opisane w polskiej wersji Steam). Po jakiejs sekundzie tytul gry z bialego zmieni sie na szary, co bedzie znaczylo, ze gra zostala odinstalowana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 1, 2019 Report Share Posted July 1, 2019 Dnia 8.02.2019 o 12:22, Tesu napisał: Tytuly darmowe to co innego, pojawiaja sie na koncie po ich zainstalowaniu i znikaja z biblioteki po ich odinstalowaniu. Ciekawe bo zostają w bibliotece. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...