sisi4709 Posted November 13, 2018 Report Share Posted November 13, 2018 Mam bezprzewodowe wifi w domu ale laptop nagle nie widzi żadnej sieci wifi jestem zielona w te klocki i zupełnie nie wiem co robić . Napisze tyle ile udało mi sie znaleść : kabel odłączony , Realtek RTL8139/810x Family Fast Brak połączenie z zaporą Połączenie 1394 wyłączone z zaporą karta sieciowa 1394 Laptop to firma ARISTO system Microsoft Windows XP WERSJA 2002 Proszę o pomoc bo naprawdę nie wiem co robić a na laptopie nie mam internetu i w nic nie moge wejsc bez połączenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
politan Posted December 28, 2018 Report Share Posted December 28, 2018 Na laptopie wciśnij przyciski Win + R. W nowo otwartym okienku uruchamiania wpisz cmd i daj Enter. W konsoli, która się pojawi wpisujesz ipconfig /all i zatwierdasz klawiszem Enter. Prośba o wysłanie screena wszystkiego co się tam pojawiło. Można również pokusić się o reinstalacje sterowników do WiFi - https://www.aristo.pl/pomoc/ (tutaj można je znaleźć). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...