WojownikAK Posted November 11, 2018 Report Share Posted November 11, 2018 Witam Jeżeli zły dział to przepraszam i proszę o przeniesienie tematu. Wczoraj pobrałem sobie bf5 na moim lenovo y700-15isk i podczas wyjścia z gry ona się zawiesiła, no to hard reset guzikiem power i laptop się zrestartował, ale bez ekranu. Myślę coś jest nie tak i wziąłem przyswiecilem latarką ekran to było wszystko ledwo widoczne( ekran,ikony) po zgaszeniu latarki nic nie widać. Teraz chciałbym się zapytać ludzi mądrzejszych ode mnie czy to jest uszkodzona matryca, taśma lub coś innego? Czuje się na siłach to mógłbym kupić część i wymienić tylko chciałbym się upewnić ze to na pewno matryca(?) lub coś innego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted November 11, 2018 Report Share Posted November 11, 2018 Tu może być kilka problemów, od samej matrycy, przez taśmę aż po płytę główną. Raczej bez wizyty w jakimś porządnym serwisie zajmującym się tego typu naprawami się nie obejdzie (nawet celem samej diagnozy). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojownikAK Posted November 11, 2018 Author Report Share Posted November 11, 2018 Dzięki za informację, poszukam jakiegoś serwisu, jeżeli nie ma innych opcji to myślę temat wyjaśniony na tę chwilę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...