Nicel Posted November 6, 2018 Report Share Posted November 6, 2018 Hej, szukam drukarki ew, urządzenia wielofunkcyjnego (bardziej mi na tym drugim zależy) do około 300 zl ale najlepiej aby była jak najtańsza. Drukarka bedzie używana sporadycznie raz na jakiś czas wiec dlatego nie chce niewiadomo czego tyko prostego urządzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted November 6, 2018 Report Share Posted November 6, 2018 Nie wiem czy to najlepszy wybór do 300 zł, ale sam niedawno kupiłem takiego HP - https://www.mediaexpert.pl/urzadzenia-wielofunkcyjne-z-drukarka-atramentowa/urzadzenie-hp-deskjet-ink-advantage-2632-v1n05b,id-1108063 - też drukuję raz na jakiś czas, czasem coś zeskanuję / skopiuję i do takich zastosowań spokojnie mi starcza. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ILikeSpam Posted November 6, 2018 Report Share Posted November 6, 2018 Też posiadam tego HP'ka, korzystam podobnie, sprawdza się. Chociaż napsuł mi trochę krwi, jak łączyłem się kablem. Coś nie mogłem ogarnąć, ale odkąd jest podłączony przez wifi do sieci - brak problemów. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicel Posted November 6, 2018 Author Report Share Posted November 6, 2018 Z tego co widzę po opiniach to faktycznie jest ok i jeszcze za taka cenę. Chyba sie na nia skusze w takim razie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loizok Posted November 7, 2018 Report Share Posted November 7, 2018 Ten Epson ma w miarę tanie tusze https://www.x-kom.pl/p/366875-urzadzenie-wiel-atramentowe-epson-wf-2750dwf.html najtaniej wychodzi Brother Ink benefit jeśli chodzi o ceny eksploatacji, ale znowu samo urządzenie 500zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaleCooper Posted November 9, 2018 Report Share Posted November 9, 2018 Te budżetowe HP-ki to nienajlepszy wybór, potrafią napsuć krwi. A i dość drogą eksploatację kompatybilną mają, czasem problemy z zamiennikami.. Z drugiej strony senssowne urządzenia Brother zaczynają się od 400 zł. Z HP kojarzę że dość bezproblemowym urządzeniem był HP OfficeJet 6950, ma też tanie zamienniki ActiveJet/Actis. Potrzebujesz kolorowej drukarki/urządzenia czy mono starczy? Bo nie wspomniałeś o tym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RabbitCretins Posted November 9, 2018 Report Share Posted November 9, 2018 (edited) https://www.amazon.de/HP-OfficeJet-3833-Multifunktionsdrucker-Probemonaten/dp/B01K76SC5Q/ref=sr_1_9?s=computers&ie=UTF8&qid=1541801810&sr=1-9&keywords=hp+officejet+3830 polecam ponieważ posiadam od dobrych paru lat i nie miałem jak dotąd żadnego problemu. Edited November 9, 2018 by RabbitCretins Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicel Posted November 10, 2018 Author Report Share Posted November 10, 2018 14 godzin temu, DaleCooper napisał: Te budżetowe HP-ki to nienajlepszy wybór, potrafią napsuć krwi. A i dość drogą eksploatację kompatybilną mają, czasem problemy z zamiennikami.. Z drugiej strony senssowne urządzenia Brother zaczynają się od 400 zł. Z HP kojarzę że dość bezproblemowym urządzeniem był HP OfficeJet 6950, ma też tanie zamienniki ActiveJet/Actis. Potrzebujesz kolorowej drukarki/urządzenia czy mono starczy? Bo nie wspomniałeś o tym Jesl chodzi o sama drukarkę to tylko czarny kolor wystarczy a jesli chodzi o urządzenie wielofunkcyjne to juz bardziej w kolorze bo jak cos zeskanuje to wole to wydrukować jak jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...