ilendos Posted October 24, 2018 Report Share Posted October 24, 2018 (edited) Witam Posiadam Forze Horizon 3 i 4 i w obu grach nie mam odblokowanych "Domu Aukcyjnego". Dodam do tego że Forze Horizon 3 przeszedłem całą.Szukałem informacji dlaczego nie mam odblokowanego tego domu i doszedłem że przeczyną jest że mam blokadę rodzicielską.Tylko pytanie jakim cudem jak nic nie ustawiałem i żaden z rodziców też Microsoft sam z siebie ustawił mi jak mam 19 lat.I dodam do tego że Forza Horizon 3 i 4 to edycja standardowa mój kolega też ma standardową i ma dom a ja nie. Więc mam pytanie Jak ten problem rozwiązać?? Edited October 24, 2018 by ilendos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2real4game Posted October 26, 2018 Report Share Posted October 26, 2018 Poszukaj odpowiedniej opcji w ustawieniach swojego konta na stronie xboxa. Jeśli to nie pomoże, to skontaktuj się z pomocą techniczną na czacie albo telefonicznie. Zwykle pomagają szybko i bez najmniejszych problemów. Tylko na tickety i maile odpowiadają dłuuugo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...