Doma 0 Report post Posted August 28, 2018 (edited) Witam, chciałem sobie zakupić głośnik bezprzewodowy JBL Charge 3 będzie mi służył do słuchania muzyki z smartfona w plenerze, dodatkowo jak będę w domu chcę aby głośnik był podpięty pod TV(poniżej zamieszczam zdjęcia tv model i wejścia). Teraz moje pytanie jak mam go podpiąć do Tv skoro nie mam wejścia mini jack w tv, bluetooth tez nie posiada. Pierwszym pomysłem było zakupienie konwertera z digital audio na jack, ale dowiedziałem się że wtedy nie będę mógł regulować głośności głośnika na pilocie z TV. Drugim pomysłem był zakup bluetootha do TV czy to będzie dobry pomysł i czy wtedy będę mógł regulować głośność na pilocie? Jeśli tak to czy ktoś może mi doradzić jaki bluetooth kupić? TV Samsung UE49KU6172U Zgóry dziękuje za pomoc. Edited August 28, 2018 by Doma Quote Share this post Link to post Share on other sites
Doma 0 Report post Posted August 30, 2018 Nikt nie miał podobnego problemu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Misiek690 96 Report post Posted September 19, 2018 Proponowałbym podpiąć głośnik takim kablem jack:https://allegro.pl/kabel-plaski-audio-mini-jack-3-5-nieplaczacy-i7481505449.html do żółtego gniazda jack w telewizorze. Quote Share this post Link to post Share on other sites