Sniper_in_Crysis Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 jest problem, kupiłem grę z myślą o rozrywce na weekned, a tu ci suprajs... Walczę z nią od piątku i nic.. Najnowsze stery do grafiki, DX, BIOS, XP SP3, FRAMEWORK 3.5, Visual C++, Java, K-Lite Codec, konfig kompa poniżej, nie wiem co jest grane, ale po uruchomieniu pierwszy ekran z napisem Havok i o wszelkie prawa zastrzezone, ten ekran wprowadzajacy - SIĘ STRASZNIE TNIE, zacina się i mam chyba z 1fps... Po 15 min zacinania, jest filmik, który też się zacina, nie działa ESC i nie można anulować, więc rezygnuje bo bez sensu czekać tyle czasu... jak po prawie godzinie czekania bez rezultatu nawet nie pokazało się menu główne.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrgonzo Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Możliwe że blokuje Ci antywirus. Wyłącz go całkiem, lub ustaw wyjątek dla wheelman żeby antywir gry nie skanował. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper_in_Crysis Posted April 6, 2009 Author Report Share Posted April 6, 2009 i to jest konkretna odp, po wył antywira wszystko śmiga jak należy, brawo! Problem rozwiązany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boras Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Ja mam inny problem, po kilkunastu sekundach super płynnej gry załącza sie filmik na silniku gry i wtedy zaczyna makabrycznie haczyć (1-2 fps), po zrobieniu alt+tab i ponownym alt+tab (by wrócić do gry) wszystko znow jest płynne aż do następnego filmiku (jakis wyskok, przebicie sie przez blokade itp.) Vista, radeonik 3850, nowe stary, nowy DX, najstarszy core duo (1.86) 2 giga ramu G.skilla, dużo pamięci podręcznej Ja mam inny problem, po kilkunastu sekundach super płynnej gry załącza sie filmik na silniku gry i wtedy zaczyna makabrycznie haczyć (1-2 fps), po zrobieniu alt+tab i ponownym alt+tab (by wrócić do gry) wszystko znow jest płynne aż do następnego filmiku (jakis wyskok, przebicie sie przez blokade itp.) Vista, radeonik 3850, nowe stary, nowy DX, najstarszy core duo (1.86) 2 giga ramu G.skilla, dużo pamięci podręcznej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Po pierwsze: gra oryginalna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boras Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 jasne:P jedyna rzecz którą spiraciłem kiedykolwiek to "ostatni bohater" pratchetta, bo nigdzie nie moglem kupić ( ale już stoi na półeczce ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
opti Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Spróbuj z antywirem albo przeinstaluj grę. Link to comment Share on other sites More sharing options...