TheMe 0 Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 (edited) A ja chciałem tylko podrzucić newsa, tylko nie za bardzo wiedziałem gdzie go dać Otóż pamiętacie może Erica Rutha? Tego od 8bitowego left 4 dead. To nie jedyny jego projekt. Kończy NES-owe DJ hero A ostatnio nawet postarzył Halo http://www.ericruthgames.com/ Edited February 23, 2011 by TheMe Quote Link to post Share on other sites
szymon1944 5 Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Mam pytanie dotyczące blogów kiedyś wchodziło na niego dużo ludzi a teraz gdy zamieściłem pierwszy gameplay z battlefield 3 i to przed wami weszły tam 2 osoby i nie wierze, że nikogo nowy filmik z BF3 nie interesował. Czy można informacje o wpisach przenieść trochę wyżej tak jak było kiedyś? Quote Link to post Share on other sites
KaraczanuS 0 Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Siemasz Hut! Co myślisz o nowej płycie O.S.T.R.'a? Na moje oko (ucho?) mieliśmy spory zastój na polskim rynku muzycznym, właściwie nic nie przykuło mojej uwagi buszując po Empiku (wyłączając Notes 3D). Pozdrawiam, Kuba Quote Link to post Share on other sites
erdragon 0 Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Drogi Hucie. Chciałem zgłosić kradzież konta. Otóż konto "505853255" które założyłem około 3 lata temu, po zwycięstwie w konkursie zostało mi ukradzione. Hasło zostało zmienione, także lokalizacja (z Wrocławia na Zieloną Górę). Musiało się to stać tuż po ogłoszeniu wyników. Bardzo proszę o interwencję gdyż jest to moje pierwsze zwycięstwo i nie chciałbym żeby jakiś parszywy złodziej ukradł nagrodę. Możesz sprawdzić ostatnią zmianę hasła itp. Proszę o szybką odpowiedź. Z poważaniem Radosław Ostrycharz (vel KogutEX vel 505853255) Też wygrałem w tym konkursie i widziałem, że pisałeś że ukradł ci ktoś konto.Jestem ciekaw jak to się skończy. A co do tego właśnie konkursu to w skrócie : Hut mam sprawę Ghost mnie do Ciebie wysłał i kazał napisać na twój e-mail(wiec jaka to sprawa to już w wiadomości opisałem). Popraw mnie czy się mylę : Byłeś redaktorem głównym w magazynie Click? Quote Link to post Share on other sites
Quarten 0 Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 Hut! Kolejne pytanie na temat rapu Myślałeś może o wydaniu reedycji płyt? Od jakiegoś już czasu poluję na albumy Tymona i jeżeli w ogóle gdzieś są (allegro), to na przykład Zmysłów 5 - kosztuje 50zł, i ciągle rośnie. Sama ilość osób biorących udział w aukcji i kwoty jakie są w stanie wydać na te płyty, daje jednoznacznie do zrozumienie, że byłoby duże wzięcie na nie po reedycji Quote Link to post Share on other sites
maxyman42 39 Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 Witam. Czy słuchałeś już jakieś kawałki z najnowszej płyty SLU - "Reedukacja" ? Jak tak to jakie są twoje wrażenia ? Quote Link to post Share on other sites
I3ig 8 Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Popraw mnie czy się mylę : Byłeś redaktorem głównym w magazynie Click? Sorry Hut, że odpisuję za ciebie. Tak, Hut był redaktorem naczelnym, tak zwanym "naczo" Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 A ja mam pytanie związane ze stroną cdaction.pl, która pod koniec zeszłego roku było modyfikowana. W noworocznych postanowieniach, o tutaj: Noworoczne życzenia i... noworoczne postanowienia cdaction.pl obiecaliście, że "doprowadzicie do końca odświeżanie strony". Za 2,5 tygodnia mamy kwiecień. Czy zaprzestaliście na razie zmian na stronie, czy ukarzą się one np. dopiero za kilka miesięcy? Poza tym był wspomniany powrót Wwwekendowych konkursów. Wycofujecie się z inicjatywy, czy może czekacie na odpowiedni moment? Przyznaję szczerze, że co jak co, ale tak poważanemu pismu jak CD-A, trudno byłoby wybaczyć wycofanie się z noworocznych postanowień ujawnionych na stronie. Quote Link to post Share on other sites
erdragon 0 Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 hut odezwij się! Odpisałem ci na maila dotyczącego tej pomyłki w konkursie ale Ty chyba naprawdę masz dużo pracy więc rozumiem. Jeśli możesz to zprawdź pocztę bo chcę ten problem wreszcie rozwiązać. Quote Link to post Share on other sites
KentuckyPL 0 Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 małe pytanko: czy dostaniemy mailem jakieś potwierdzenie o wysyłce nagrody (a właściwie upominku) z konkursu życzeniowego dla CDA? Bo nie zawsze jest pewność, że e-mail dotarł Quote Link to post Share on other sites
DUSTDEVIL 0 Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Czy istnieje możliwość odbioru osobistego nagrody za "Życzenia dla CDA z okazji 15 urodzin" ? Bo ja i użytkownik CapriAlla mieszkamy blisko redakcji i szczerze mówiąc takie rozwiązanie bardzo by nam pasowało Nie zapominając o oszczędnościach związanych z wysyłką Quote Link to post Share on other sites
Bartas84 0 Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Witam Serdecznie ! Mam pytanie odnośnie ?popełnionego? przez Ciebie artykułu z nr 3/2011 ? ?Się gra, się ma?. Czy planujecie jeszcze jakiś artykuł z działu publicystyki poruszający temat gier nie jako ?od kuchni?? Konkretnie chodzi mi o możliwość pojawienia się w Waszym piśmie tematu testowania gier. O ile w/w tekst był bardzo fajny i świetnie się go czytało (przynajmniej mi, a myślę też że większości Waszych czytelników), to skupiał się głównie na zarobkach i pracy takich ludzi jak: projektanci, product managerowie, graficy, scenarzyści itp. Myślę, że fajnym pomysłem mógł by być także temat pracowników działów QA (czy to studiów tworzących gry, jak i zewnętrznych firm zatrudnianych do wykonywania testów) sprawdzających je zarówno pod względem funkcjonalnym jak i lingwistycznym gry (do niedawna sam nie wiedziałem, że testerzy dzielą się na kilka kategorii). Artykuł taki mógł by być bardzo ciekawy choćby dlatego, że ta część czytelników którą interesuje proces powstawania gry mogła by dowiedzieć się jak wygląda proces testowania gierki daaalllllleeeeeekooo przed trafieniem na półki sklepowe (ach te piękne godziny przesiedziane na graniu I jeszcze za nie płacą!! YAY!!!). A tu rzeczywistość daje kontrę, bo nie jest to wcale takie piękne jak się może wydawać ?szaremu zjadaczowi gier? Nie przeciągając bo i tak się troszku rozpędziłem ? myślę że może to być materiał z dużym potencjałem dla któregoś z Was w redakcji, tym bardziej że owszem we wcześniejszych numerach CDA były opisywane procesy tworzenia gier ale temat ich testowania zazwyczaj był tylko ?liźnięty?. Pozdrowienia dla Ciebie i całej redakcji. Keep up the good work Quote Link to post Share on other sites
NdRu 0 Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Słuchałeś kiedyś piosenek Łony? Jeśli tak, to co o nich sądzisz? Quote Link to post Share on other sites
B4ks 0 Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Jarasz się takimi mniej znanymi w Polsce wykonawcami jak Classifed czy Looptroop Rockers? Quote Link to post Share on other sites
berliso 0 Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Witaj Hucie. 1. Może troche dziwne ale miałeś kiedyś długie włosy na głowie ? 2. Puszczasz muzyke w redakcji ? A jeśli tak to macie czasem sprzeczki z CormaCem w stylu "Ścisz do to jasnej Anielki" czy on słucha se spokojnie metalu a ty HH ? Quote Link to post Share on other sites
AdiShepard 1 Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Dzisiaj tak sobie siedziałem i myślałem,jak się czyta twoją ksywkę? Hut czy Hat? Quote Link to post Share on other sites
matidop 1 Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Ja mam pytanie czemu nie odpowiadasz na maile? Quote Link to post Share on other sites
Wezyr 1 Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 Hut możesz przesłuchać i ocenić mój kawałek? Będę wdzięczny za twoją opinię http://www.youtube.com/watch?v=HwpwgbnFdZo Quote Link to post Share on other sites
Kwasek12 1 Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 1.Masz zdjęcie smugga??? jak masz do daj na forum:D 2.Mógł byś załatwić D2 + LOD do cda?? 3.czy można sobie ot tak wejść do was do redakcji i patrzeć co robicie i np. jakoś sie tam zatrudnić?? Quote Link to post Share on other sites
tomzaczyki 1 Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Co będzie z WWWeekendowymi konkursami? Quote Link to post Share on other sites
Repcak97 1 Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Jako, że ty pisałeś wstęp do testu smartfonów w najnowszym CD-A to pytanie kieruje do cb. Czy przetestujecie SE Xperia arc? 1 Quote Link to post Share on other sites
vinetou80 1 Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Ja mam za to pytanie dlaczego napisał,że LG SWIFT 3D to"Pierwszy na świecie telefon z 3D bez okularów" skoro pierwszym był jakiśtam model Sharpa(chyba Lynx),którego tradycyjnie się w Polsce nie uświadczy :)Owszem ten ma aparat robiący zdjęcia w 3D i jest mocarny,ale nie pierwszy z ekranem 3D... 1 Quote Link to post Share on other sites
oZo 1 Posted May 30, 2011 Report Share Posted May 30, 2011 WItam. Przed chwilą przeczytałem niepokojącą informacje na temat wydawcy Cd Action firmy ,,Bauer,, oto link: http://finanse.wp.pl/kat,104130,title,Z-ki...ml?ticaid=1c659 Co to oznacza dla Cd-Action jeśli firmy nie dojdą do porozumienia? Quote Link to post Share on other sites
mago 1 Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Słyszałeś płytę Parias? w jednym z kawałków("Moi ludzie") jest nawiązanie do twojego utworu "Oto ja". Co sądzisz o rozpadzie Bone thugs-n-harmony? Z grupy odeszli Krayzie i Wish. Obecny skład to Flesh, Layzie i Bizzy. Quote Link to post Share on other sites
Zodiak 29 Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Ja wiem że nie odpisujesz, ale mam nadzieję że kiedyś to przeczytasz. Nagrasz kiedyś jeszcze jakąś płytę, wydaje mi się że życie jakby nie daje ci teraz natchnienia? Może powrót świntucha? : ) Quote Link to post Share on other sites