unzi Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Grałem sobie bezproblemowo w Overclocked, aż w końcu i mnie dopadł problem. W dniu 5 popołudniu w momencie podawania nieprzytomnym pacjentom antidotum gra mi wywala. Za pierwszym razem pokazała komunikat z I posta, za kolejnymi wywala bluescreen'y i resetuje lapka. Dodam, że zdarza się to, gdy wychodzę na korytarz. Intel Core 2 Duo 1,86 GHz 2 GB RAM GeForce 8600M GT Dotychczas było bez problemów. Chciałbym się dowiedzieć, jak cała historia się skończy, a tu taki ZONK. BTW. Gdy wczytam grę, to nie wracam do tego feralnego momentu, tylko cofie mnie do wspomnienia, gdy jedna z dziewczyn stoi przed drzwiami pokoju, przy których jest kałuża krwi Link to comment Share on other sites More sharing options...
McIiCm Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Mam bardzo podobny problem. W IV rozdziale, po po animacji z jakimś facetem strzelającym do drzwi, gra mi wywala do pulpitu a po chwili się zamyka. Nie ma żadnego komunikatu. Wszystko działało dobrze, przynajmniej do teraz. Proszę o pomoc. - Windows XP SP3 -AMD Duron 1,60 Ghz -768 MB RAM -ATI Radeon X1550 Series Link to comment Share on other sites More sharing options...