Pan Don Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Jak w temacie - gdyby ktoś zapomniał: "Sprzedam gry" Są to następujące pozycje: - Dead Space (edycja premierowa, stan niemal idealny, 75 zł); SPRZEDANE - Timeshift (edycja premierowa - jest jeszcze plakat!, stan bardzo dobry, 35 zł 20 zł); - Rayman: Szalone Kórliki (edycja premierowa, stan bardzo dobry, 25 zł); - Far Cry (Kolekcja Klasyki, stan niemal idealny, 15 zł 10 zł). Wpłata - przelew na konto. Koszty przesyłki - 6 złotych. Przy zakupie więcej niż dwóch gier przewidziany gratis - ToCA Race Driver (Nowa Extra Klasyka - nowa tylko z nazwy ). Mogę porobić zdjęcia, jeśli ktoś sobie zażyczy Chętni - pisać śmiało w temacie lub na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Don Posted September 19, 2009 Author Report Share Posted September 19, 2009 Nastąpiły zmiany - są wyróżnione czerwonym kolorem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyhu Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 Dead Space (edycja premierowa, stan niemal idealny, 75 zł) SPRZEDANE Hahaha jaki frajer kupił to za 75 zł? Ja nówkę dostałem w sklepie za 7 dych! Patrz mój blog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Don Posted September 30, 2009 Author Report Share Posted September 30, 2009 Sprzedałem koledze, ale za niższą cenę Kiedy wystawiałem tutaj, "Dead Space" (nówka) kosztował "trochę" więcej Link to comment Share on other sites More sharing options...
golonqa Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 nie chce nic mówić ale far cry aktualnie za 12 zł raczej nie sprzedasz (bo tyle kosztuje nówka ;P) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Don Posted September 30, 2009 Author Report Share Posted September 30, 2009 Kosztowała w promocji w Empiku, która już się skończyła Zjeżdżam do dychy - to już lepiej to wygląda Link to comment Share on other sites More sharing options...