birkut Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 Witam - mam problem jak w tytule - gram z Fallouta 4 zamiennie na dwóch komputerach - to samo konto steam i oczywiście jak gram na jednym to drugi jest wyłaczony. Na kazdym z komputerów mam załączoną synchronizację zapisów poprzez Cloud Steam. Cloud steam oczywiście obsługuje tą grę. Generalnie save z jednego komputera pojawiają się na drugim i wszystko by było pięknie gdyby pojawiały się wszystkie. Niestety tych najświeższych zawsze brakuje. W zakładce AKTUALIZACJE we właściwościach gry Fallout 4 mam właczony zapis na Cloud ale pod spodem jest komentarz, że w Cloud zgromadzone jest np. 490 MB a dostępnych jest 460 MB - moze tu jest problem? W sumie do kontynuacji grania potrzebny jest ostatni zapis gry i bez niego ta usługa w ogóle nie ma przecież sensu. Mam zatem pytanie czy można jakoś wymusić odświeżenie stanu zapisów gier? A może coś źle robię? (po zakończeniu gry po prostu ją wyłączam i uderzam w kimono he he. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
birkut Posted March 31, 2018 Author Report Share Posted March 31, 2018 Temat do zamknięcia. Okazało się, że po zakończeniu gry trzeba dać Steamowi czas na przegranie nowych zapisów do Cloud (co trwa kilka dobrych minut jak nowych zapisów jest sporo). K. Link to comment Share on other sites More sharing options...