konio52 Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 Witam, mam dziwny problem, nie ukrywam że cholernie sie wkur..4^%&, otóż kupiłem dzisiaj Battlefield 4 w media markt kraków, wracam do domu, próbuję instalować i gdy wpisuje kod wyskakuje mi okienko że został już zrealizowany, no kurde kiedy i przez kogo?????!!!!!1 co mam zrobić z tym fantem? czy ktos sobie wziął grę ze sklepu, zainstalował a potem odłozył na półeczkę w sklepie??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tesu Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 Napisz do supportu EA i opisz sytuacje, zawczasu zrob zdjecie z kodem i paragonem, zeby uwiarygodnic to, co piszesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konio52 Posted January 13, 2018 Author Report Share Posted January 13, 2018 Dzięki za odpowiedź ale problem naglę znikł, wyłaczyłem i włączyłem origin, odświeżyłem bibliotekę gier i pojawił się BF4...magia Panie, ale grunt że się instaluje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tesu Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 Baw sie dobrze. Ale BF1 i tak lepszy! Link to comment Share on other sites More sharing options...