Bihuu Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Po oddaniu komputera do informatyka w celu zresetowania komputera niedziała mi steam pobrałem stema i wszystko było okej , zarejestrowałem się i w momencie kiedy powinno się otworzyć durzę okno steama ono sie nie włancza gdy pobrałem z internetu paladins też był problem w momencie gdy włączył się ekran czekania na wczytywanie wyskoczył błąd pomocy co mam robić czy nie mam jakiś sterowników jak tak to jakich Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] 47 Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Jeszcze nie słyszałem, żeby ktokolwiek oddawał komputer do informatyka, aby go zrestartować. No chyba że masz na myśli format dysku. Co do steama - spróbuj go włączyć i gdy znów nie pojawi się jego okno, to sprawdź czy w menedżerze zadań jest proces z "steam" w nazwie. Jak będzie coś takiego, to wyłącz ten proces i spróbuj odpalić steama ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bihuu Posted January 2, 2018 Author Report Share Posted January 2, 2018 Nadal nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] 47 Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Może antywirus blokuje ci steama? Wyłącz go tymczasowo. I upewnij się, że wyłączyłeś wszystkie procesy steama w menedżerze (może ich być więcej, niż jeden) Link to comment Share on other sites More sharing options...