Tuznik Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 Witam wszystkich. Dnia 25.11.2017 nw o której godzinie dziś jak chciałem się zalogować o 15 już nie mogłem wczoraj o 23 jeszcze normalnie grałem . hasło i e-mail zostały zmienione. do Stem jeszcze nie pisałem bo nw co napisać. Nie posiadam steam guarda bo resetowałem tel wczoraj i zapomniałem steam pobrać . miałem tam tylko 2 gry cs 1.6 i go posidam tylko kod psc. Mam nr tel ale tego nw czy został zmieniony Dało by radę odzyskać moje konto ? prosze o jak najszybszą odpowieć w tym temacie !! (sorry za błędy pisane w pośpiechu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerton Posted November 26, 2017 Report Share Posted November 26, 2017 Myślę, że w takich sprawach najlepiej, jednak, bezpośrednio do obsługi Steama napisać i powiedzieć jaka jest sytuacja. Miałem, bardzo dawno temu, taką sytuację, że skradziono mi konto GG. Napisałem do obsługi, korespondowałem z nimi, musiałem odpowiedzieć na wiele pytań, z jakiego ip zakładałem konto, z jakiego adresu, kiedy mniej więcej itp. Ostatecznie konto mi oddali bez problemu. Napisz potem czy Steam Ci odda konto, bo to w sumie ciekawe. Powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuznik Posted November 26, 2017 Author Report Share Posted November 26, 2017 Ostatecznie oddali mi konto :D! hasła wszędzie zmieniłem steam guard na tel już mam to już chyba mnie nie o[ciach]ą 2 raz x Na pewne słownictwo na FA obowiązuje embargo. - MD Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikaelDorren Posted November 27, 2017 Report Share Posted November 27, 2017 Problem rozwiązany, więc temat zamykam. W razie potrzeby otwarcia tematu, autor jest proszony o kontakt przez PW z którymś z aktualnie obecnych na forum moderatorów. Link to comment Share on other sites More sharing options...