Jump to content
Waldek99

Mam problem z płytą główną

Recommended Posts

Posiadam płytę główną http://www.gigabyte.pl/products/page/mb/ga-970a-ds3prev_20#kf, gdy podłącze mikrofon do panelu tylnego, to nie działa. System Windows 7 widzi mikrofon, ale tak jakby nie rejestrował głosu. Mikrofon 100% sprawny, gdyż podłączałem go do 2 komputera.

Gdy podłącze panel przedni i tam podłącze mikrofon to działa bez zarzutów. Proszę o pomoc, myślę ze to wina wejścia na mikrofon da się to jakoś naprawić?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Może to kwestia zmienienia w panelu sterowania karty dźwiękowej złącza pod które jest podłączony mikrofon z front panel na tylne wyjście.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dnia 17.09.2017 o 11:55, Misiek690 napisał:

Może to kwestia zmienienia w panelu sterowania karty dźwiękowej złącza pod które jest podłączony mikrofon z front panel na tylne wyjście.

Raczej nie bo gdy mikrofon przestał działać "wejście na mik" to nie miałem podłączonego panelu przedniego.

Tylko potem go podłączyłem aby sprawdzić czy na panelu przednim mikrofon zadziała i zadziałał.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×