Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Recommended Posts

Siemka, od 4 dni mam problem gdy chcę zalogować się na steam:

https://i.imgur.com/C0Oke4u.png

Reinstalowałem steama chyba 20 razy, Resetowałem router od internetu wiele razy, resetowałem komputer wielokrotnie a nawet usuwałem steama CCleanerem. Błąd dalej wysakuje nie wiem co robić.

4 dni temu o 16 grałem normalnie w grę przez steama a o 20 już był ten błąd.

Jeżeli ktoś pomoże w naprawie będę wdzięczny.

(Nie proponujcie reinstalu systemu, ponieważ tego nie zrobie. Usuwałem wielokrotnie Steam.dll i ClientRegistly.blob)

=eee.PNG

Spróbuj uruchomić Steama z parametrem

-tcp

. Jak masz skrót na pulpicie, to najprościej będzie dopisać to co wyżej dodałem w linii komend po jednej spacji (prawym przyciskiem myszy na ikonce skrótu -> Właściwości -> zakładka Skrót -> Element docelowy - w tym polu na końcu zrób jedną spację i po niej wpisz to co wyżej podałem) i uruchamianie Steama przez ten skrót.

Nie mogę znaleść ''Element docelowy''

Dobra znalazłem.. Już myślałem że naprawiłem steama bo poprosił o kod steam guard (wcześniej nie prosił) ale jak wpisałem kod steam guard error wyskoczył ponownie. Masz jakiś inny sposób?

Po pierwsze usuń CCleanera (możesz spróbować CCleanerem :D). Nie potrzebujesz tego syfu.

Spróbuj czegoś takiego:

1. Upewnij się, że Steam nie jest uruchomiony.

2. Wejdź do katalogu ze Steamem i zmień nazwę pliku ClientRegistry.blob na jakąś inną.

3. Spróbuj zalogować się do Steama.

Większość problemów związanych ze Steamem wynika z tego, że ten plik ulega uszkodzeniu. Deinstalacja go nie usuwa.

Wyczytałem w necie, że ktoś wziął pliki steama od kolegi, wgrał je i steam działał. Czy mógłby ktoś podesłać wszystkie pliki steama? (klikasz na steama PPM, klikasz otwórz lokalizację pliku i tamte wszystkie pliki ). Byłbym wdzięczny.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...