mateusz(stefan) Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Zapraszam do komentowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballberith Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Zapraszam do komentowania. Narazie nie ma co komentować bo z tego co mi wiadomo to gra ma wyjść w marcu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz(stefan) Posted December 7, 2008 Author Report Share Posted December 7, 2008 Wiem, że gra nie wyszła jeszcze, ale mamy zapowiedzi, gameplay-e, trailery, więc można dyskutować . Po przejrzeniu właśnie owych gamplay-ów, przeczytaniu zapowiedzi gra zapowiada się obiecująco. Taki mix starego, poczciwego F22 Raptor(oj grało się w to. grało) i TDU. Grafika na wysokim poziomie, realizm, mnogość samolotów, duży świat-brzmi dumnie, kwestia czy to wypali i się przyjmie. Ciekawi mnie sam fakt prowadzenia potyczek: czy podobnie jak w samochodówce pomaga kierownica to czy pad będzie pełnił rolę pomocy w sterowaniu? Jeżeli twórcy sprostają wyzwaniu i osiągną zamierzone cele to możemy się spodziewać hitu wśród symulatorów powietrznych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballberith Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 No cóż, jestem pewien, że pad na pewno będzie bardzo pomocny przy tego rodzaju grze. Zawsze to łatwiej się posłużyć takim niż klawiaturą. Można by chociaż przywołać całą serię Ace Combat na playstation. Mam nadzieję, że właśnie w takim stylu jak w AC będą rozgrywane wszelkie potyczki. Jak sobie przypomnę wszystkie walki na starym poczciwym "szaraku" to aż ciarki przechodzą. Myślę, że nie jako jedyny nie mogę się doczekać tego tytułu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HammerHead Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 Jak można grać na kierownicy się pytam? Ja się jakoś za bardzo nie ekscytuje tą grą bo czekam na Black Shark i gram w IL-2 więc nie mam czasu na "symulatory". Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoldator Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 No co tu dużo mówić, jedna z najbardziej wyczekiwanych przeze mnie gier. Fajnie tak sobie czasami polatać i ponapinać do różnych rzeczy. Zobaczymy jak wyjdzie z realizacją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Shadow Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 Widziałem kilka gameplayów, trailerów i innych a także czytałem zapowiedzi, newsy i oglądałem skriny i gra zapowiada się jako naprawdę dobra naparzanka w powietrzu coś na kształt Ace Combat na konsole Żaden poważny symulator, ale arcade z ogromną - mam nadzieję - dozą grywalności Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballberith Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 Dlatego właśnie tak czekam na tą grę bo niestety Ace Combat na kompa nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lelen Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Daty premiery dema przedstawiają się następująco: Xbox 360 - 11 luty PlayStation 3 - 26 luty PC - 26 luty Czyzby dzisiaj byla premiera dema? Ktos sie orientuje, na oficjalnej stronie widze tylko info o demku na x-a.. (jak narazie obserwuje watek http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/3...7681049137/p/18 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer007 Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Czekam na gre z satysfakcją. Dawno nie grałem w porządny symulator lotów. Ciekawe czy multi będzie fajne czy wogóle będzie miał. Nazwa HAWX mi się kojarzy z czitami, nie wiem dlaczego. Mam nadzieje że będzie się grało przyjemnie i bez nerwów. Jeśli w grze mają być jacyś arcytrudni bossi to nie kupuje. Spotkałem się nawet z liniowymi symulatorami lotów, tak tak, liniowymi. Trzeba być imbecylem by dawać liniowość w grze gdzie powinna być ogromna swoboda ruchów. CDA pewnie da grze 8/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Shadow Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Czekam na gre z satysfakcją. Dawno nie grałem w porządny symulator lotów. Ciekawe czy multi będzie fajne czy wogóle będzie miał. Nazwa HAWX mi się kojarzy z czitami, nie wiem dlaczego. Dodałbym jeszcze, że owszem symulator lotów, ale nie realistyczny lecz typowy arcade na kształt serii Ace Combat (a szkoda, szkoda, że nie wydana na PC). Zobaczymy w praniu jak ta gra będzie wyglądać i się grać (znaczy, czy gameplay daje radę). A sama nazwa gry po uprzątnięciu W daje słowo HAX=hax czyli coś na kształt czitów. Nie wiem, nie korzystałem ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiBiS Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Na grę czekam z niecierpliwością. Właśnie takich tytułów na OC brakuje. Black Shadow Oglądałem już gameplay, i gra wygląda fajnie, ale wydaje się, że nie czuć prędkości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddevil4 Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Podobno demo miało wyjść o 17:00 CET, my też chyba jesteśmy w tym czasie? Więc od 20 minut powinienem już pobierać gdzie te demo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reksio Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Na jednym z trailerów (ten z CDA) widziałem taką fajną akrobację. Myśliwiec obracał się o 180 i strzelał rakietami. Gra może być fajna, ale nie powiem żebym na nią bardzo czekał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddevil4 Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Demo będzie dopiero 2 marca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyskaty Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Właśnie przydałoby się demo... kurde gierka może być fajna naprawdę ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aras-ocb Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 demo na pc zalicza obsówę do 2 marca Link to comment Share on other sites More sharing options...
vimes Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Noo niee Tak chciałem sobie w to zagrać, a tu jeszcze tle przyjdzie czekać (mimo wszystko to tylko 3 dni ), mam nadzieję, że gra spełni nasze oczekiwania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleeist Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 A ja będę musiał się chyba poważnie zastanowić nad kupnem pada do PC, bo na klawiaturze raczej nie da się w to grać... Co do samej gry. Zapowiada się bardzo ciekawie... Tak sobie pomyślałem, że fajnie by było, gdyby można było sobie te samoloty tuningować ^_^. Ale chyba tego nie wprowadzą . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinkman Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Mam nadzieję, że redakcja da demo w następnym numerze. Jeśli gra będzie miała widok z "oczu pilota" to bardzo poważnie przedyskutuję z moją partnerką Jeśli ktoś może powiedzieć, bo nie mam CD-A pod ręką kto grę wyda w Polsce? Z góry dzięki za odpowiedź, Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reksio Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=11317 Wyda ją Ubisoft Przyznajcie, że okładka jest ohydna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aras-ocb Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 a to nie jakiś fake? okąldki z wersji ps3 i x360 wyglądają inaczej, ta pecetowa tez powinna być identyczna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleeist Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Okładka przypomina mi te z pierwszych części C&C ^_^. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vimes Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Fakt, muszą zmienić tą okładkę, mogliby dać choćby z tą głową na czarnym tle... a nie tak jakoś kiczowato xD :yucky: Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer007 Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Taa, okładka wygląda jak jakiś naklejony obrazek na automacie symulatora lotów. Ktoś już grał dzisiaj w demo? Fajne? Warte czasu i netu? Link to comment Share on other sites More sharing options...