Bol3Q Posted December 12, 2016 Report Share Posted December 12, 2016 Mam taki problem, a raczej wątpliwość: czy można mieć dwie takie same gry na jednym koncie steam? Wygląda to tak: miałem pudełkową wersję Euro Truck Simulator 2 i zarejestrowałem ją na swoim koncie (ale nie grałem w nią jeszcze). Teraz dostałem ETS2 Edycję Legendarną (z dlc i dodatkowymi grami), która wymaga połączenia ze steam. Czy jeśli ją zarejestruję to steam będzie wszystko poprawnie wykrywał? I jeśli dokupiłbym dodatek Vive la France! to czy da się go przypisać do Edycji Legendarnej, a nie do zarejestrowanej wcześniej samej podstawki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bol3Q Posted December 21, 2016 Author Report Share Posted December 21, 2016 ktoś coś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomadsoul Posted December 21, 2016 Report Share Posted December 21, 2016 Z doświadczenia z innymi grami- w większości przypadków nadpisuje istniejącą grę masz (podstawkę na koncie i dodajesz wersję goty - masz na koncie tylko wesję goty - miałem tak z Dead Island i fallout NV) - ale są wyjątki np. Deus EX HR z dodatkami i Deus Ex HR DC to dwa oddzielne wpisy. Link to comment Share on other sites More sharing options...