drekonick Posted October 16, 2016 Report Share Posted October 16, 2016 Witam, od pewnego czasu mam problem związany z pobieraniem gier na Originie. Mianowicie po kliknięciu ''pobierz'' wskazując kursorem na grę, ta zamiast się pobierać oczekuje na dodanie do ''kolejki pobierania'', mimo, że niczego innego pobieram. Zrzut ekranu poniżej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter08pl Posted October 22, 2016 Report Share Posted October 22, 2016 dolaczam sie do pytania mam od paru dni ten sam problem moge dodac jeszcze ze instalacja z plyty dvd tez nie dziala wyswietla ze dodano do kolejki odinstalowanie origina i wyczyszczenie rejestru i ponowna instalacja tez nie dziala dziala tylko sklep logujac sie na swoje konto u kolegi moge wszystko normalnie pobrac nie wiem o co chodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter08pl Posted October 23, 2016 Report Share Posted October 23, 2016 udalo mi sie to rozwiazac moze tobie tez pomoze https://www.youtube.com/watch?v=OWyk_02igfo pobierz program z opisu tego filmu i usun origin a potem ponownie go zainstaluj moze tobie tez pomorze Link to comment Share on other sites More sharing options...