Jakusashi Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 Żeby się zbędnie nie rozpisywać.... Parę lat temu kupiłem na g2a TESV Legendary Edition (gra w całości po angielsku). Jako, że w grze spędziłem ponad 800h to uznałem, że fajnie by było umieścić oryginalne pudełko na półce wraz z bardzo ładną mapą regionu, tylko pytanie czy jest możliwość (wiadomo, że pudełkowe gry Beth, jak w sumie u wielu innych producentów, mają wewnątrz klucz na steam) podmianki wersji kupionej na g2a, z oryginalną z polskiego sklepu (zaznaczyłem wyżej, że jest w wersji angielskiej, bo najpewniej jak kupię w sklepie to będzie ona w naszym rodowitym języku), a jeżeli nie, to jaki jest sens kupowania gry, jeżeli byłaby ona niewykorzystywana... ...trochę zagmatwane, ale może ktoś będzie widział/doradzi czy warto kupować ;D (nie zauważyłem, by temat się pojawił wcześniej, ale jeżeli przeoczyłem, to prosiłbym o link do starego i zamknięcie aktualnie przeze mnie założonego) Link to comment Share on other sites More sharing options...