krzych321 Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Witam otóż mam taki problem że gdy odpalam steam pojawia się informacja że konto zostało niby zablokowane przez właściciela. Kompletnie nie wiem o co chodzi ja jestem jedynym właścicielem i tylko ja mam do niego dostęp jak i zainstalowany steamguard na telefonie. Jeśli ktoś wie o co chodzi to proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sevard Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Masz napisane - skontaktuj się z supportem. Po odzyskaniu konta zmień hasło itp. Jeśli korzystałeś z dziwnych portali z tanimi kluczami, to masz odpowiedź co się stało. Jeśli nie korzystałeś, to dla bezpieczeństwa zmień hasło również na swoim mailu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peperrroni Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Najlepiej napisz do supportu - ciężko coś z tego wywnioskować. Ja nie miałem nigdy takiego problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...