TakToJa120 Posted August 20, 2016 Report Share Posted August 20, 2016 Hej mam kod na gierke do steam lecz był juz uzyty przeze mnie jak daje odzyskaj konto to wysyla mi login i haslo na e mail lecz nie pamietam tego e maila da sie go jakos sprawdzic lub cos?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkdarius Posted August 20, 2016 Report Share Posted August 20, 2016 Bez emaila to chyba nic nie poradzisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moris514 Posted August 20, 2016 Report Share Posted August 20, 2016 Klasyczny przypadek, czyli zapominasz starego konta steam. Jak nie pamiętasz maila, to raczej nic już nie poradzisz. Chyba, że masz ten kody na płycie/pudełku to możesz spróbować napisać do supportu steam, wyjaśnić cała sytuację i zobaczysz co i jak. A nick pamietasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkdarius Posted August 20, 2016 Report Share Posted August 20, 2016 Nie wiem czy Suport mu to uwzględni bez namiarów na jego maila. Mogą pomyśleć że chce wyłudzić klucz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moris514 Posted August 20, 2016 Report Share Posted August 20, 2016 Raczej chodziło mi o przypomnienie maila który używa w starym koncie za pomocą dowodu posiadania klucza, czyli zdjęcie np. płytki z kodem i na kartce napisany kod podany przez steam (tak znajomy robił gdy odzyskiwał skradzione konto) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubieplacki2121 Posted August 20, 2016 Report Share Posted August 20, 2016 moris to ja tylko na innym koncie pomógłbyś z tym odzyskaniem konta nie nie pamiętam nicku ale mam gre pudelko i kod moj skype to kotopies8 albo pregowanasurykatka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrabia93 Posted August 20, 2016 Report Share Posted August 20, 2016 Dlatego na przyszłość polecam jedno: robimy NOTATNIK z ważnymi dla siebie danymi i robimy tego mnóstwo kopii, jak np. ja: na pendrive, laptopie, trzech telefonach, zeszycie w domu, etc. Wtedy mamy pewność, że nic nam nie przepadnie. Proste prawda ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkdarius Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 Ja tak samo jak @Hrabia93 też robię notatnik na pena i w wersji drukowanej. Bo jak miał bym to wszystko przepisać ręcznie, to bym się czuł gorzej niż na dyktandzie w szkole. Tobie @TakToJa120 też polecam najpierw zrobić w notatniku przykładowego emaila z hasłem, a potem dopiero go utworzyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...