gol89 Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Witam. Wczoraj sprawdzając mail znalazłem tam dwa maile od EA/Origin: pierwszy o zmianiehasła, drugi o zmianie maila (po rosyjsku). Próbuję się zalogować na origin i nie ma szans. Ktoś mi podebrał konto. Miał ktoś taki przypadek? Korzystał z pomocy EA? Odzyskał utracone konto? Na stronie EA jest formularz gdzie wpisać można imię, nazwisko i mail pp czym 'skontaktuj się' i ładuje się w nieskończoność. Będę wdzięczny za każdą pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna564 Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Z tego, co wiem kontakt z pomocą techniczną jest w tym przypadku obowiązkowyprzez formularz na stronie... dobrze, żebyś miał jakiś klucz, który był rejestrowany na tym koncie. znacząco ułatwi to odzyskanie konta. A co do tego, że formularz ładuje się w nieskończoność to spróbuj go wysłać np. przez telefon/inny komputer. jak dalej będzie ładować się w nieskończoność to niestety będzie to wina EA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gol89 Posted June 29, 2016 Author Report Share Posted June 29, 2016 Spróbowałem na telefonie. Otrzymałem numer do EApl, zadzwoniłem i w 15 minut odzyskałem konto. Duży plus za krotki czas oczekiwania na połączenie i treściwą pomoc. Dziękuję i Wam za pomoc. Uff.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artius Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Problem rozwiązany, więc temat zamykam. W razie potrzeby otwarcia tematu, autor jest proszony o kontakt przez PW z którymś z aktualnie obecnych na forum moderatorów. Link to comment Share on other sites More sharing options...