muheraa Posted April 25, 2016 Report Share Posted April 25, 2016 Witam potrzebuje słuchawek do 350zł moje propozycje to qpad qh-90 , HyperX cloud 1 albo 2 , Krakeny Pro i ss siberia v3 i trzeba by było dokupywać kartę dzwiekową? Moja płyta główna http://www.morele.net/plyta-glowna-gigabyte-ga-z97x-gaming-5-z97-dualddr3-sata3-raid-hdmi-dvi-d-sub-atx-ga-z97x-gaming-5-641683/?gclid=CKuI7fe_qswCFUgq0wodtfkFCg&gclsrc=aw.ds Link to comment Share on other sites More sharing options...
webtom Posted April 25, 2016 Report Share Posted April 25, 2016 HyperX Cloud I - QPad to to samo, tylko drożej i z uboższym wyposażeniem, Cloud II mają dołączoną wątpliwej klasy dźwiękówkę na USB, a na Krakeny i Siberie to podobny poziom jedynie pod względem ceny. Ewentualnie są jeszcze Superlux HMC631, ale one miały ponoć swego czasu problemy z niewybitną jakością wykonania. Co do zakupu dźwiękówki - Twoja integra prezentuje na tyle dobry poziom, że nie ma potrzeby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muheraa Posted April 25, 2016 Author Report Share Posted April 25, 2016 Jeszcze jedno pytanie które z tych słuchawek najbardziej wygłuszają? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webtom Posted April 25, 2016 Report Share Posted April 25, 2016 Superluxy wypadają chyba pod tym względem nieco lepiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irenez Posted April 25, 2016 Report Share Posted April 25, 2016 Z drugiej strony, moja żona narzeka, że jak założę Cloudy to może mówić do mnie 5 minut, zanim w ogóle to zauważę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.