Ghost Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 Pełne wersje gier załączanych do CD-Action 05/2016 BONUS - kod do DLC o nazwie CD-Action Anniversary Pack do gry Dying Light PEŁNE WERSJE 3. Alien Rage Unlimited PL (kod na Steam) 2. Sins of a Solar Empire: Rebellion PL (kod na Steam) 1. Castlevania: Lords of Shadow ENG Link to comment Share on other sites More sharing options...
grz Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 W tym miesiącu żaden z pełniaków nie przypadł mi do gustu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radioactiveugly Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 W tym roku to tylko ten Bioshock 2 mi się podobał, tak to wszystko inne to dla mnie kiepy totalne. Cos mi się widzi ze w ankiecie na najlepszego fula w 2016 głos pójdzie na Bioshocka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
banaroo Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 hmmmm szkoda że castlevania nie na steam :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakub03 Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 6 minut temu, banaroo napisał: hmmmm szkoda że castlevania nie na steam :| Ale za to nie trzeba jej pobierać Masz całą na płycie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arturzyn Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Za Castlevanię byłbym w stanie dać wam nawet 40 zeta. Dowodzicie, że marzenia się spełniają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost Posted March 31, 2016 Author Report Share Posted March 31, 2016 Na dwóch płytach i to całych. Instalka ma prawie 16 GB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xawery Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Czy Castlevania: Lords of Shadow jest w wersji Ultimate ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marekl39 Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 No teraz to mnie zaskoczyliście. W tego RTS-a na pewno zagram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grundzio12 Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Ekipa GameSub stworzyła spolszczenie do tej Castlevanii. http://gamesub.pl/spolszczenie-castlevania-lords-of-shadow/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathroll2097 Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 O, zawsze chciałem ograć Lords of Shadow, ale jakoś nigdy nie miałem okazji. Teraz na pewno nadrobię zaległość. Sins of a Solar Empire: Rebellion też chętnie sprawdzę, bo podstawka bardzo mi się podobała. Bardzo dobry zestaw pełniaków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna564 Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 nie zdążyłem ukończyć jeszcze RotTR i Dreamfall Chapters... z CDA mam jeszcze nie ruszonego Lord of the Fallen a tu mi jeszcze Castlevanię dają.... co robić? Jak żyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piewca Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Przy podstawce SoSE straciłem masę czasu. W rebeliona gram mniej bo praca, a nie da się włączyć na pół godziny - 2-3 mijają nie wiadomo kiedy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzejeg86 Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Ja to tylko tu zostawię... Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Czy juz sie kiedys zdarzylo, zeby CDA dalo ta sama gre co juz kiedys dali? Pamietam, ze Berlin w recenzji zjechal Castelvanie, z reszta slashery to nie jest gatunek dla mnie, Alien Rage'a juz masz (od Was, a jakze) a co do Sins of Solar Empire - gra ma pochlebne recenzje a ze nie stronie od strategii z pewnoscia zobacze jak ta gra wyglada, tym bradziej, ze tematyka do mnie przemawia. Teraz juz pozostaje czekac na zawartosc pisma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu35 Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Alien Rage'a do dzisiaj nie skończyłem chociaż na dysku siedzi, ale Castlevanię na pewno zaliczę całą, lubię tego typu gry, mam nadzieję, że nie będzie takich jaj jak LotF, które do dzisiaj się nie chce uruchomić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skajwoker Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Mam pytanie co do poprzedniego wydania i gry: Lords of the Fallen ( steam ), dlaczego nie udało sie zmieścić jej na płycie DVD. Został podany sam klucz steam, posiadam wolne łącze i zawsze cieszył mnie fakt że nie muszę tych GB ściągać tylko poprostu moge zainstalować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 28 minut temu, seba napisał: Czy juz sie kiedys zdarzylo, zeby CDA dalo ta sama gre co juz kiedys dali? Coś mi się kojarzy, że jak dawano trylogię Hitmana to były jakieś powtórki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaulPGR Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Mega fajny pełniak z Castlevanii, Alien Rage'a już mam (od was) a tą strategie dodam na pewno do biblioteki Steam ale nie ogram (limit przesyłu na necie nie pozwala ściągać) może kiedyś... kto wie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkdarius Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Wyprosiłem Castlevania: Lords of Shadow Dzięks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraven2000 Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 3 godziny temu, yakub03 napisał: Ale za to nie trzeba jej pobierać Masz całą na płycie Co jest dla mnie gorszym rozwiązaniem. Z moim łączem ściągnę to może w 40 minut. Płyta robiona dla CDA ma to do siebie, że mieli napędem i przegrywanie czegokolwiek trwa wieki a napęd zawału dostaje. Ogólnie - co kto lubi i jakie ma możliwości techniczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilentBob Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 1 godzinę temu, Skajwoker napisał: Mam pytanie co do poprzedniego wydania i gry: Lords of the Fallen ( steam ), dlaczego nie udało sie zmieścić jej na płycie DVD. Został podany sam klucz steam, posiadam wolne łącze i zawsze cieszył mnie fakt że nie muszę tych GB ściągać tylko poprostu moge zainstalować. Ktoś coś mówił, że mogli dać tylko jako kod na Steama albo wcale. Więc dali kod na Steama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpix Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Cytat Czy Castlevania: Lords of Shadow jest w wersji Ultimate ? Jakby była to chybaby się tym pochwalili Cytat Czy juz sie kiedys zdarzylo, zeby CDA dalo ta sama gre co juz kiedys dali? Hitman 1-3 Cytat Pamietam, ze Berlin w recenzji zjechal Castelvanie Zjechał część 2. Z tego co pamiętam to wspominał, że część 1 była spoko w porównaniu do 2. Ja mam pytanie innej materii. Czy osoby, które nie posiadają napędu DVD będą również mogły zagrać w Castlevanie czy muszą pędzić do sklepu kupić napęd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna564 Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 17 minut temu, Scorpix napisał: Czy osoby, które nie posiadają napędu DVD będą również mogły zagrać w Castlevanie czy muszą pędzić do sklepu kupić napęd? jak masz jakiegoś kolegę, który ma napęd w kompie to wystarczy skopiować pliki gry z płyty i nagrać na pamięć przenośną i można instalować z tego :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilentBob Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 18 minut temu, Scorpix napisał: Czy osoby, które nie posiadają napędu DVD będą również mogły zagrać w Castlevanie czy muszą pędzić do sklepu kupić napęd? Skoro instalka będzie na płytach, to najwidoczniej musisz pędzić do sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.