Jump to content

Rozwiązany: The Elder Scrolls V: Skyrim, nikt nic nie mówi

MakkaPakka

Recommended Posts

Witam, po uruchomieniu gry i wczytaniu zapisu, podczas rozmowy z postaciami, nie słychać ich głosu. Tym samym nie wyświetlają się napisy dialogowe, a ich usta pozostają cały czas zamknięte. Używając krzyków, również bohater nie wypowiada żadnych słów. Dodam że gra jest oryginalna bez żadnych modyfikacji. Wcześniej wszystko działało jak trzeba. Jest ktoś, kto wie w czym leży problem? Próbowałem również sprawdzać spójność plikow po przez Steam, jedyne co, to wyskoczył komunikat, że jeden z plików jest niespójny i zostanie pobrany ponownie. Jednakże steam nic nie pobiera. Gra była również reinstalowana. Prosiłbym bardzo o jakąś pomoc. :)

Spróbuj zmienić ustawienia karty dźwiękowej, bo może masz źle ustawioną liczbę głośników i nie poprawnie wykrywa.

Zmień liczbę głośników z tych co masz zaznaczoną, na tą jaką masz podłączoną. Jeśli masz 2 to na 2, jeśli 3 to na 3 itd. A jeśli to nie pomoże spróbuj na stereo i może zadziała.

U mnie na Windows 7 jest to tak.

Klikasz na pasku zadań i menu Start na taki trójkącik (jak najedziesz myszką powinno pisać "pokarz ukryte ikony") klikasz na to, a potem wybierasz ikonę głośnika i po kliknięciu, powinien pokazać ci się panel-manager audio. W konfiguracji głośnika wybierasz ilość głośników jakie masz podłączona, albo klikasz na stereo. Może to pomoże.

U mnie jest jeszcze możliwość sprawdzenia "Automatycznym testem" po wybraniu konfiguracji.

U mnie wygląda to tak.Desktop_2016_04_21_18_17_05_114.jpg.603b

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...