Gumi5 Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 Problem jest taki - komputer do 1000zł, w tej cenie jak najbardziej nastawiony na granie - jakieś starsze graty spoko, byle wszystko było nowe, byle chodził Minecraft i trochę nowsze gierki, oczywiście w miarę możliwości bo zdaję sobie sprawę że 1000zł to na sprzęt do grania minimum 2-3 razy za mało. Z wymagań innych - bez systemu i obudowy, to się wywali ze starego. Niestety nie wiem co tam jeszcze siedzi, jaki zasilacz i dysk więc wszystko trzeba dokupić, no i karta koniecznie z wejściem DVI. Dzięki wielkie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onarion Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 3 minuty temu, Gumi5 napisał: Niestety nie wiem co tam jeszcze siedzi To sprawdź - za 1000 zł z nowych części nie złożysz nic do grania, ale jeśli masz już obudowę, zasilacz i dyski to czemu by ich nie wykorzystać? Sprawdź model płyty głównej i RAM-ów programem CPU-Z, dysku np. programem HDTune, a co do zasilacza to najlepiej będzie, jak odkręcisz panel boczny obudowy i zrobisz zdjęcie tabliczki znamionowej zasilacza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gumi5 Posted April 18, 2016 Author Report Share Posted April 18, 2016 Generalnie temat tak trzy po trzy ogarniam, kiedyś w tym siedziałem odrobinkę ale wypadłem z obiegu i nie umiem już złożyć kompa Problem jest taki że ja mógłbym to wszystko podać, ale nie mam fizycznego dostępu do kompa, ani żadnego ogarniętego znajomego w okolicy, może się to uda załatwić ale chciałbym poznać jakieś opcje na tą sytuację. EDIT W weekend będę mógł kompa obejrzeć więc spoko i kwota do 1200 wzrasta Podbiję temat po weekendzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
verkant Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.