Yoo041995 Posted April 17, 2016 Report Share Posted April 17, 2016 Witam. Szukam taniego laptopa do wyżej wymienionych celów. Kwota jaką chcę przeznaczyć to MAX 300PLN. Znalazłem takiego: http://allegro.pl/laptop-lenovo-ibm-r61-15-4-c2d-1-8ghz-2gb-120gb-i6040516339.html Jeśli macie jakieś lepsze propozycję, proszę śmiało pisać. Tak jak mówię, mam komputer stacjonarny, który służy mi do gier, ale zachciało mi się mieć coś przenośnego, ale taniego. Bateria nie musi długo trzymać(jeśli będzie tragicznie zawsze mogę kupić jakąś na Allegro.) System jaki zamierzam postawić to Linux/Windows 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webtom Posted April 17, 2016 Report Share Posted April 17, 2016 Tematy o zakupach laptopów, netbooków, akcesoriów, itp. (oraz o wymianie podzespołów w laptopach) zakładamy w dziale "Laptopy i netbooki".Wątek przeniosłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webtom Posted April 17, 2016 Report Share Posted April 17, 2016 Tematy o zakupach laptopów, netbooków, akcesoriów, itp. (oraz o wymianie podzespołów w laptopach) zakładamy w dziale "Laptopy i netbooki".Wątek przeniosłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.