ExDrote Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Witam. 2 dni temu wyskoczył mi problem przy włączaniu laptopa, mianowicie wiadomość Windowsa 8.1 - Błąd z dyskiem, trwa naprawa. Wczoraj oddałem go do serwisu Neonet gdzie wyciągneli odemnie 100zł za zwykłe formatowanie, coś co sam mogłem zrobić. Teraz komputer się włacza, a raczej budzi... Żeby sam komputer się włączył trzeba jakieś 5 minut + do tego może się wyłączyć podczas tego i sam uruchomić ponownie. Przy instalowaniu sterowników do karty graficznej ( tych poprawnych na 100%) wyskoczył błąd ( smutna minka i komunikat że ''coś poszło nie tak ). Komputer ma zainstalowane tylko Google Chrome, sterownik do karty graficznej i dzisiaj jakimś cudem zainstalowany Skype. Dodam, że wszystko się zaczeło od jakiegoś Adware który mi spowalniał komputer i otwierał jakieś strony (bodajże project oreon??) i nic więcej, jednak żaden program nie był w stanie tego usunąć, a instalacja nowej przeglądarki nie dawała nic kompletnie. Sam już trace wiare że to coś z systemem i że padł mi poprostu hardware. Jednakże o to stoi pytanie do wszystkich tutaj forumowiczów: Zna ktoś jakieś rozwiązanie? Jak sprawdzić czy nie ma problemu z Hardware? A może jakimś cudem wirus przeżył twardy reset? HELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.