Jump to content

Castlevania Lords of Shadow- problem z padem

Avord

Recommended Posts

Witam,

Najpierw wyjaśnię o co mi chodzi, następnie problem przedstawię. Gram w Castlevanie na PC i nie mogę przejść bossa w 2 akcie, chodzi o to ze nie mogę się 'wstrzelić' w odpowiednia kombinacje klawiszy żeby walkę "pchnąć" do przodu (Niech żyje refleks szachisty! ) i delikatnie mówiąc zaczynam się wkurzać.

Problem zaczął się gdy podłączyłem pada (Nie xbox'owego) z nadzieją że to pomoże. Gra nie wykryła go oczywiście.  poszperałem po necie szukając wszelkiej maści emulatorów a to co znalazłem nie działało. Czy ktoś z was ma jakiś sprawdzony i prostszy  sposób żeby tą gierkę zmusić do współpracy z wszelkiej maści padami a nie tylko "z tymi jedynymi" ?

P.S. nie zamierzam kupować nowego pada ;)

• 2 weeks later...

A miałeś może preset tego pada, tak jak mówi w tym poradniku co podlinkowałem w 3.10 minucie?

Ewentualnie, może wrzuciłeś nie tam gdzie trzeba, ja tak na początku zrobiłem teraz mam tak:     E:\GRY\Castelvania\Castlevania Lords of Shadow\bin     i działa.

A miałeś może preset tego pada, tak jak mówi w tym poradniku co podlinkowałem w 3.10 minucie?

Ewentualnie, może wrzuciłeś nie tam gdzie trzeba, ja tak na początku zrobiłem teraz mam tak:     E:\GRY\Castelvania\Castlevania Lords of Shadow\bin     i działa.

2 godziny temu, darkdarius napisał:

nom właśnie :D się nie pomyślało żeby pokombinować bo on mówił o wrzuceniu do folderu z grą... a jak w bin jest to działa... ale ten pad ma swoje lata... pora na nowy chyba bo troszkę problemy z analogami ... ale dzięki za pomoc

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...