matikc25 Posted April 9, 2016 Report Share Posted April 9, 2016 Witam. Gram sobie w Wieśka (Nowa Gra +), muszę teraz pozbierać sojuszników do walki z Dzikim Gonem. Właśnie sobie przypomniałem, że przecież do walki może przyłączyć się Filippa Eilhart, ale ja nie wiem gdzie ona jest. W senie takim, że Radowid żyje, raz kazał mi przeszukać jej kryjówkę (zrobione), pomogłem Roshowi i Ves z Nilfgardczykami, uratowałem Talara, rozwiązałem sytuację z Skurwielem Juniorem, rozwiązałem sprawę ze skarbem Dijkstry, a jeśli chodzi o misję "Przysługa dla Radovida" to mam tylko info, że udałem się do króla i nic więcej. Czy ktoś wie o co chodzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moris514 Posted April 9, 2016 Report Share Posted April 9, 2016 Z Fillipą powinieneś porozmawiać w głównym wątku fabularnym. Z tego co pamiętam to ową sowią Fillipę posiadał Zoltan po czym przegrał ją karty z Dijsktrą. A i otaguj temat spoilerem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matikc25 Posted April 9, 2016 Author Report Share Posted April 9, 2016 Dobra, znalazłem sowę u Zoltana, siedzi i ma zakryte oczy Okazało się, że jej nie da się zwerbować do obrony przed Dzikim Gonem teraz to sobie przypomniałem, obroniłem (i wiadomo co się stało) i właśnie się wywiązała rozmowa na temat Philippy dzięki za pomoc, temat no chyba do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artius Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę autora o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.