Jump to content

Wiedźmin 2: Zabójcy Królów - Nie mogę ukończyć walki z Kejranem

ipy16

Recommended Posts

Siemanko, mam mały problem z drugą częścią wiedźmina, kiedyś na innym komputerze normalnie wszystko przechodziłem a teraz mam problem z Kejranem. Prosiłbym o save'a zaraz po walce z Kejranem. Jak coś mogę podesłać save'a przed walką.  

Zapoznaj się z zasadami nazywania tematów w Pomocnej Dłoni. -- Artius

Ale jaki masz problem?  Moim zdaniem lepiej samemu ukatrupić dziada i mieć z tego frajdę. Walka nie jest trudna.

Po filmiku wprowadzającym, gdy już można sterować Geraltem czym prędzej podbiegamy do miejsca, w którym możemy ustawić pułapkę na Kejrana, którą można zrobić lub jeśli jej nie mamy, stawiamy Yerden i w odpowiednim momencie, gdy macka ma zamiar spaść na Geralta (unosi się na chwile do góry, a potem opada) odskakujemy na bok, a jak macka zostaje uwieziona ciachamy ją mieczem ile wlezie. Robimy tak z trzema mackami, potem włącza filmik jak Geralt wskakuje na mackę, klikamy myszką wtedy Geralt ciacha mackę rozwala się stary most a potem, po tym moście biegniemy (możemy urzyć Queen) i unikamy macek, dobiegamy do mostu po czym włącza się filmik jak Geralt wykańcza Kejrana.

Jak by co to tu masz zapisy do W2.

http://www.nexusmods.com/witcher2/mods/236/?

Przecież napisał, że kiedyś przechodził a teraz (na nowym sprzęcie?) nie działa. Jak masz możliwość to wyślij save'a. Akurat mam Wieśka II zainstalowanego to przejdę jeszcze raz tę walkę. Nie wiem w jakim terminie, ale postarałbym się jak najszybciej.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...