ipy16 Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Siemanko, mam mały problem z drugą częścią wiedźmina, kiedyś na innym komputerze normalnie wszystko przechodziłem a teraz mam problem z Kejranem. Prosiłbym o save'a zaraz po walce z Kejranem. Jak coś mogę podesłać save'a przed walką. Zapoznaj się z zasadami nazywania tematów w Pomocnej Dłoni. -- Artius Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkdarius Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Ale jaki masz problem? Moim zdaniem lepiej samemu ukatrupić dziada i mieć z tego frajdę. Walka nie jest trudna. Po filmiku wprowadzającym, gdy już można sterować Geraltem czym prędzej podbiegamy do miejsca, w którym możemy ustawić pułapkę na Kejrana, którą można zrobić lub jeśli jej nie mamy, stawiamy Yerden i w odpowiednim momencie, gdy macka ma zamiar spaść na Geralta (unosi się na chwile do góry, a potem opada) odskakujemy na bok, a jak macka zostaje uwieziona ciachamy ją mieczem ile wlezie. Robimy tak z trzema mackami, potem włącza filmik jak Geralt wskakuje na mackę, klikamy myszką wtedy Geralt ciacha mackę rozwala się stary most a potem, po tym moście biegniemy (możemy urzyć Queen) i unikamy macek, dobiegamy do mostu po czym włącza się filmik jak Geralt wykańcza Kejrana. Jak by co to tu masz zapisy do W2. http://www.nexusmods.com/witcher2/mods/236/? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterKondi Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Tak samo jak @darkdarius polecam samodzielne ubicie Kejrana tym bardziej, że decyzje pojęte przed tą walką wpłyną na zakończenie, a twoje nie muszą być takie same jak w savie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crowmaster Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Przecież napisał, że kiedyś przechodził a teraz (na nowym sprzęcie?) nie działa. Jak masz możliwość to wyślij save'a. Akurat mam Wieśka II zainstalowanego to przejdę jeszcze raz tę walkę. Nie wiem w jakim terminie, ale postarałbym się jak najszybciej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkdarius Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 @up Ja takiej możliwości nie mam, ale podam link z którego może pobrać zapis po walce z Kejranem. http://www.nexusmods.com/witcher2/mods/236/? Zresztą, podałem go też dwa posty wyżej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.