wojtas93 Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Witam. Mam następujący problem z platformą Steam. Problem leży w tym, że gdy pobieram gry w tym przypadku Payday 2 rezerwuje mi się niebotyczna wręcz ilość miejsca. W przypadku Paydaya przy pobieraniu się 350mb danych Steam rezerwuje aż ponad 20gb danych. Pytanie moje brzmi czy da się jakoś zapobiegać tej rezerwacji miejsca na dysku i czy jest to wina samej platformy Steam czy może wina pobieranej gry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chromu Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Mam tak samo. u mnie wziął na dzisiejszym patchu 97.2 ze 34 gb ale po dobraniu i zainstalowaniu Zwrócił nienależne miejsce. Ogólnie dziwnie się porobiło z tym zapisywaniem na dysku, wydaje mi sie ze z rok temu jak tego nie było to działo sie szybciej generalnie. Chyba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtas93 Posted April 8, 2016 Author Report Share Posted April 8, 2016 Mi też po pobraniu zwraca to zarezerwowane w nadmiarze miejsce, ale nie zmienia to faktu ze przez to instalacja aktualizacji rozciąga się strasznie w czasie i jest to zwyczajnie denerwujące. Link to comment Share on other sites More sharing options...