Finally Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Witam poszukuję smartphona do 600 zł: - nowy (tak, tylko) - wyświetlacz 5" +/- - android 4.4 + - 1 GB RAM + - 8 GB ROM + - 2/4 rdzeniowy procesor - jak najlepsza bateria Telefony, które znalazłem i wydają się być interesujące: - Huawei Honor Holly - Huawei Ascend G620S- Huawei Honor 4c - Huawei Y6 - Motorola Moto G 2015 3 gen- Samsung Galaxy Grand Prime - Samsung Galaxy Grand Neo/Plus- Asus Zenfone Go - LG Magna - LG G4c - LG Spirit W temacie smartphonów jestem nieco zielony dlatego chciałbym żeby ktoś z większym doświadczeniem ocenił, która z powyższych propozycji jest najlepsza. Oczywiście jeśli istnieją (a zapewne tak jest) telefony lepsze od wymienionych powyżej (spełniające wymagania, łącznie z ceną) to proszę zwrócić mi na nie uwagę. Z góry dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek012005 Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Bierz Moto G 3rd Gen. Dobry aparat, wodoszczelność, 2 GB RAM, Gorilla Glass 3, czysty Adroid i bateria pozwalająca na pracę urządzenia do 76 godzin. Sam bym kupił, ale w naszym pięknym kraju nie ma wersji dual sim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.