yojc Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Ten temat służy do zadawania pytań odnośnie konkursu na najlepszego mema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZygfrydQ Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Ja mam takie pytanie - czy jedna osoba może zgłosić więcej niż jednego mema? Jeśli tak, to musi to zrobić w jednym poście czy może w osobnych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stillborn Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 10 godzin temu, yojc napisał: Stwórz forumowego mema! - regulamin zabawy Udział w zabawie może wziąć każdy użytkownik Forum Actionum zarejestrowany przed rozpoczęciem konkursu. Nagrodą za zwycięstwo w konkursie jest specjalna ranga oraz zdjęcie jednego punktu ostrzeżeń. Użytkownikom przebywającym na warunkowym odbanowaniu nie przysługuje nagroda w postaci zdjęcia punktu ostrzeżeń. Konkurs rozpoczyna się 1 kwietnia 2015r. o godzinie 0:00, a jego koniec następuje o godzinie 23:59. Celem konkursu jest stworzenie obrazkowego "mema", nawiązującego w pewien sposób do Forum Actionum. W celu stworzenia można użyć dowolnego programu graficznego, lub też witryny w stylu np. http://memegenerator.net Zgłoszenia należy umieszczać w tym temacie. Każdy uczestnik może umieścić 1 mem. Memy nie mogą zawierać treści wulgarnych ani w inny sposób naruszających regulamin forum. Komisja złożona z moderatorów i administratorów Forum Actionum wyłoni 3 najlepsze prace. Zgłoszenia przysłane po zakończeniu konkursu nie będą brane pod uwagę. Ogłoszenie wyników nastąpi po naradzie Komisji. Wszelkie pytania proszę zadawać w temacie dyskusyjnym. Zapraszamy do plusowania najlepszych prac Patrz na piątą kropkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZygfrydQ Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Nie wiem czemu wcześniej tego nie widziałem sorki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sermaciej Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 No ja mam pytanie: czy stracę kategorię "urodzinowi zwycięzcy"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devius Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Przed chwilą, Sermaciej napisał: No ja mam pytanie: czy stracę kategorię "urodzinowi zwycięzcy"? Z tego co pamiętam z zeszłego roku, to urodzinowi zwycięzcy z 2014 roku stracili swoje rangi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sermaciej Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Też to pamiętam. Dlatego pytam. Nie chcę tracić rangi ;_; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted April 4, 2016 Author Report Share Posted April 4, 2016 Ranga Urodzinowi Zwycięzcy (tak samo jak Zwycięzcy Smugglerków) przysługuje tylko do zakończenia kolejnej edycji konkursu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sermaciej Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 A nie dałoby się tego zmienić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emqi Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 To byłoby bez sensu, jakbyś miał dożywotnią rangę to wtedy nie starałbyś się za rok, a tego bardzo nie chcemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sermaciej Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 Ale to jest niesprawiedliwe, że konkurs był akurat wtedy, gdy nie miałem dostępu do komputera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emqi Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 Takie życie. Poza tym, to jakbyś się postarał to i na smartfonie można coś stworzyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sermaciej Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 Miałem wtedy trochę ważniejsze rzeczy do roboty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Errasmus Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 Jeśli nie umiesz przegrywać, to nie umiesz wygrywać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted April 5, 2016 Author Report Share Posted April 5, 2016 Konkurs ogłaszam za zakończony! Nagrodzeni zostają następujący użytkownicy: @47, @kiceg, @nerv0 Gratulujemy wygranej @Devius tak czepiając się, to w 2014 nie było zwycięzców, bo nie było konkursów Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] 47 Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 Dzięki! Spoiler Sprzedam urodzinową rangę. Tanio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerf0 Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 Wreszcie coś wygrałem w życiu! Haha! Ha. ha... ;__; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arturzyn Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 Gratuluję wygranym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stillborn Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 Gratuluję panowie Gratuluję panowie Gratuluję panowie EDIT zabijcie ten durny skrypt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sermaciej Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 to nie skrypt, to ty 19 godzin temu, 47 napisał: Sprzedam urodzinową rangę. Tanio. kupię Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] 47 Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 Sprzedane. Zapraszam do piwnicy użytkownika @Kathai_Nanjika po osobisty odbiór rangi. Weź ze sobą jakieś drobne, sznur i wazelinę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stillborn Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 @Sermaciej Twoje zachowanie idealnie pasuje do Krinczfreda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grz Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 Gratulacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kathai_Nanjika Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 1 godzinę temu, 47 napisał: Sprzedane. Zapraszam do piwnicy użytkownika @Kathai_Nanjika po osobisty odbiór rangi. Weź ze sobą jakieś drobne, sznur i wazelinę. Sznury mam. Also, gratki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.