SNIPER1133 Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Witam ! Jestem zainteresowany kupnem myszki za ok 200zł . Moja wcześniejsza Roccat Lua niestety zginęłą śmiercią tragiczną (Kabelek rozszarpał mi kot xD) . Mój rozmiar ręki to palm grip/claw . Myszka będzie wykorzystywana przede wszystkim w grze CS GO jak również do normalnej pracy . Mój rozmiar ręki mierzony od środkowego palca do kciuka to 13 cm . Zastanawiam się nad : Zowie Fk 1/2 SS Rival , Razer Dethader 2013 (jak by mi sie go udało dorwac za w miare korzystną cene) , Zowie ec-a 1/2 (niestety obecnie nigdzie nie ma chyba możliwości ich kupna z tego co wiem to od 10 kwietnia startuje ich nowa seria Benq - 250zl ) . Posiadam Podkładke a4tech x7 500 mp , rozważam przejście na SS qck + ale niewiem czy jest sens . Z tego co czytałem to praktycznie 50% proplayerów cs go gra obecnie na myszce zowie ec-a . Prosze jak ktoś grał na wyżej wymienionych o porade jak sie sprawdza itp . Jeszcze jedna prośba ile kosztowałby monitor 120 hz , który dobrze sprawdzal by sie w CS GO . Z góry dziękuje za wszystkie porady xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 Zowie byłyby ok (która to już zależnie od preferencji), DA 2013 już raczej ciężko będzie dostać bo zastąpił go DA Chroma. Też dobry wybór, ale cenowo niezbyt ciekawie wypadają te gryzonie na tle Zowie. Jak brać SS to Rival 300, ale tu znów dochodzi kwestia opłacalności. Z podkładki X7 nie ma sensu przerzucać się na QCK, chyba że twoja już jest zużyta. Co do monitora - około 1150 zł - http://www.morele.net/monitor-lg-24gm77-b-45-dni-bezplatnej-gwarancji-na-badpixele-667851/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNIPER1133 Posted April 4, 2016 Author Report Share Posted April 4, 2016 Trafiła mi się okazja , znajomy oferuje 180 zł za swoją zowie fk 1 . Mam zamiar ją kupić jednak mam 1 zastrzeżenie jak to jest z tym opóznieniem jej kliku jest to widoczne w dynamiczny grach takich jak cs go , on podobno niczego nie czuł ale z niego to raczej taki niedzielny gracz i czy dopłata do ec-1 a byłaby choć trochę opłacalna ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Na FK1 też grało trochę zawodowców i ogólnie sporo ludzi jej używa w CS, więc wątpię by występowało jakieś ponadprzeciętne opóźnienie kliku. EC-1 to głównie inny kształt - kwestia tego jaki preferujesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kebab84 Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 Ale FK1 jak dobrze popatrzysz to kupisz nawet od 120 zł (OLX) więc kolega Ci łaski nie robi. Możesz Zobaczyć Fnatic Gear Flick ew. Dream Machines DM1 Pro. Ten Deathadder Chroma to też dobra mysz, ale dość droga. podkładkę sobie zostaw, a jak się zużyje to masz np. Tesoro Aegis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNIPER1133 Posted April 16, 2016 Author Report Share Posted April 16, 2016 Temat do zamknięcia dziękuje wszystkim za porady Zakupiłem zovie fk 1 gra sie swietnie juz progres w cs-ie zauwazony Link to comment Share on other sites More sharing options...
webtom Posted April 16, 2016 Report Share Posted April 16, 2016 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę autora o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.