PALOSZEK Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Witam chciałbym zakupić telefon który kosztuje max 700zł, może być używany chociaż wolałbym nowy, 4,7"-5", 5.5" to już absolutne maximum, co do OS to nie mogę się jakoś zdecydować, najważniejsze dla mnie to płynność działania i aparat Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek012005 Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 Lumia 640 XL ma dobry aparat, pojemną baterię, płynnie działający system i dobrą nawigację offline. Niestety ma aż 5,7" i nie jest demonem wydajności. Motorola Moto G 3rd gen jest dobrą opcją. Samsung J5, ew Philips i908 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7084&idPhone2=7247&idPhone3=7184 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PALOSZEK Posted April 2, 2016 Author Report Share Posted April 2, 2016 A co sądzisz o honor 4c, nawet mi się spodobał ale ta firma "honor" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moris514 Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 Honor bodajże jest od Huawei, osobiście kolega ma P8 Lite i mogę polecić, naprawdę niezły telefon, tylko musiałbyś do niego dopłacić, ewentualnie poszukać używki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek012005 Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 P8 Lite znany jest z lagowania. Dla potrzebujących dual sim wadą Huawei i Honor jest slotu na kartę pamięci w drugim slocie na kartę sim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moris514 Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 P8 Lite i lagowanie. Jak na każdym urządzeniu z Androidem zdarzy się zwiecha, ale osobiście powiem, że mogę polecić ten telefon. A jeśli nie to moze LG? W tej cenie da się znaleźć jakiś sensowny model. No i dochodzi do tego wsparcie ale więksi producenci gwarantują na dłużej. Ale jak Ci zależy na aparacie i działaniu to może tak jak pisal @misiek012005 wybierz Lumię? I można pomyśleć nad jakimś używanym flagowcem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek012005 Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 Osobiście przypisuje lagowanie nie Androidowi a nakładce producenta. Miałem b-branda z czystym Androindem 4.2 i 1 GB RAM który nie lagował choć i tak był do chrzanu. Moto G3 też ma czysty system, o Windowsie (8 i 10) nie wspominając. BTW porównanie 640 XL i Honor 4X. http://pclab.pl/art63557.html Lumia RLZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.