Maniek69 Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 Witam. Chciałby kupić laptop do gry tylko nie wiem jaki ..na allegro jest taka masa tego ze nie mam pojęcia co wybrac..znalazłem taki model http://allegro.pl/laptop-lenovo-b50-80-intel-4gb-ssd-r5-win10-200zl-i6063311830.html tylko nwm czy jest on dobry i czy ma on dobrą grafikę. A zbytnio sie nie znam na tym ..na pamięci mi nie zależy żeby była duża 320gb lub ssd 120gb staczy mi.Dobrze by było jak by posiadał ekran matowy .nie zależy również mi na czytnku optycznym może go nie być wogule.gdyż posiadam przenośny na usb.. Tytuły gier które chciał bym nanim zagrać to .wiedźmin 3.gta V. I nowy Battlefild pomożecie??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gajwer257 Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Laptop słabizna straszna zdecydowanie NIE nadaje sie do gier nawet średnej czy słabszej klasy. A co dopiero chcesz liczyć na wiedzmina 3 xD. Niestety na wiedzmina budzet masz troche za słaby ale w okolicach 2000 zł dostaniesz GF940m na którym pograsz juz w GTA V. W tej cenie Acer F5 z i3U i GF940m bedzie dobry wyborem. Troche drozej masz Asus r556lb lub Acer E5 z i5U i GF840/GF940m. Jak sie nie znasz na laptopa zobacz sobie zestawienie np w mojej sygnaturce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.