Isek Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Mam krótkie pytanie. Jak to jest z montażem tego SSD w uniwersalnych koszykach? Mam Gladiusa X60 i niestety musiałem Cruciala wrzucić luzem do koszyka. Nie dało się go przymocować z góry, a tylko po bokach. Z Mx100 nie było problemu- przykręciłem wszystkie śruby i się trzyma. Mogę go przykręcić z boku, ale wtedy by wisiał w powietrzu. Od dołu ma jakby wejścia, ale z drugiej strony nie ma już wyjścia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webtom Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Co prawda MX200 nie miałem, ale tak na oko różnica w budowie sprowadza się do odwrotnego umiejscowienia naklejek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isek Posted April 1, 2016 Author Report Share Posted April 1, 2016 Naklejka jest tylko przez środek. http://images.tweaktown.com/content/7/0/7030_999_crucial-mx200-500gb-2-drive-ssd-raid-report_full.jpg Nie da się go tak z góry normalnie chyba przykręcić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webtom Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Chodzi mi o to, że "niebieska" strona w MX100 odpowiada "nieniebieskiej" w MX200 - też ma gwinty i podobnie zorganizowane złącza na krawędzi. Także czy MX200 nie da się przykręcić do góry nogami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isek Posted April 1, 2016 Author Report Share Posted April 1, 2016 Właśnie się nie da, bo te wejścia są jakby tylko z jednej strony. Da się jedynie to zrobić po bokach, a nie z góry tak jak w Mx100. Do góry nogami, to tylko pół wisi - pół leży w mojej obudowie. Już nie pamiętam jak tamten przykręcałem. Można po prostu wkręcić śruby w wolne miejsca, żeby przeszły z drugiej strony? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.