kuskoman Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Jak na obrazku, kody są aktywowane (ale nie użyte w platformie steam), a mimo to nie mogę ich użyć (zobaczyć numeru seryjnego danej gry) edit: samo się zepsuło, samo się naprawiło, można zamknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Errasmus Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 To spoko, czasem nie chcą się wyświetlić. Cierpliwości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuskoman Posted March 24, 2016 Author Report Share Posted March 24, 2016 nie, kody były podświetlone na szaro (np. lords of the fallen), ale już wszytko jest ok. edit: na szaro, nie szaroniebiesko Link to comment Share on other sites More sharing options...
magik21bmw Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Witam, zakupiłem dzisiaj nowy numer cd-action, wpisałem kod z płyty na kody cd action i kod z płyty został zweryfikowany prawidłowo, jednak jak chce pobrać kod steam to piszę że nie znaleziono wolnych kodów i jest prośba o kontakt z adminem, nigdy takiego problemu nie było. Dotyczy to próby pobrania kodu na Enemy Front i END War. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.