Jump to content

The Crew - zamiast podstawki uruchamia się "Wild Run"

Elof

Recommended Posts

Witam!

Kupiłem w sklepie grymel.pl cyfrowy klucz uplay do "The Crew". Grę aktywowałem na wspomnianej platformie i została dodana do biblioteki jako "The Crew" (nie żadne "Wild Run" czy inne dlc). Dziwna sprawa ma się jednak po uruchomieniu, bowiem włącza się edycja "Wild Run". O co tutaj chodzi? Przecież wyraźnie widzę, że bibliotece mam podstawową wersję gry. Czy może jakimś cudem instaluje się wersja trial gry razem z dodatkiem "Wild Run"? W samej grze, nie ma nigdzie zaznaczone, że gram w wersję testową. Miał ktoś podobny problem? A może po ostatnich aktualizacjach po prostu logo w menu głównym zmieniło się ze zwykłego na "Wild Run", a gra i tak pozostała w wersji podstawowej?

Może trochę panikuję, ale nie chciałbym żeby po jakimś czasie wyskoczył mi komunikat, że upłynął czas testowej wersji gry.

Po wyjściu tego dodatku u każdego tak się stało, ale ci którzy nie mają zakupionego wild runa mają jedynie jednorazowy dostęp do próbnego eventu składającego się z 3 części: driftu, dragu i areny po której jeździmy moster truckiem, nie masz dostępu do motocykli i nowych aut.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...