illusionvry Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 Witam, na początku opiszę problem.Jeszcze wczoraj komputer działał normalnie, jednak po wypiciu nieco zbyt dużej ilości alkoholu położyłem się spać i zostawiłem go włączonego na noc, z tego co wiem kilkukrotnie wchodził w stan uśpienia po czym się włączał, co lekko zaburzało sen. Jakoś nad ranem wyłączyłem go po prostu przytrzymując przycisk odpowiedzialny za włączanie/wyłączanie. Po uruchomieniu komputera dzisiaj, zauważyłem że działa jakby wolniej, strony wczytują się o wiele dłużej. Co do gier, w każdej włączonej ilość fps oscyluje w okolicach 10, a użycie procesora wynosi 100%, bez wyjątku. Sprawdzałem dysk programem HD Tune Pro, jednak nie wykazał żadnych nieprawidłowości. Więc przyczyna prawdopodobnie leży w procesorze?Specyfikacja: Palit GeForce GTX 750 TiIntel i5-44608 GB RAM Płyta główna MSI H81M-P33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 Uszkodzenie procesora jest mało realne.Co dokładnie obciaza procesor w 100%? Sama gra? Czy procesor wchodzi na maksymalne taktowanie, czy zostaje na minimalnych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikoma Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 Wrzuć screeny z HWMonitora (pulpit/obciążenie).Tak z czystej ciekawości... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.