LeFy Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 Hej, mam problem z dziwnymi dźwiękami karty graficznej - Gigabyte GTX960 Windforce 2X - podczas pracy na obciążeniu.Wydaje dziwne piski i coś a'la bzyczenie.Głównie w grach, czym cięższa produkcja tym bardziej słyszalne są te dźwięki (w Skyrim jest ciszej, natomiast przy Dying Light już konkretnie słychać).Ponadto przy ruchach myszą (czyli zmianach kamery) dźwięk się zmienia.To nie są wiatraki, jestem pewien, że te dźwięki wydaje karta graficzna (10 minut nasłuchiwania i eksperymentów).Komputer ma miesiąc, reszta specyfikacji :Płyta główna - Gigabyte GA-B85M-D3H-AProcesor - i5-4590Dysk SSD - Goodram CX100 240gbZasilacz - Antec VP500 500wPamięci - Crucial Ballistix 16gb 9clKarta sieciowa - TP-LINK TL-WN881ND (wew. siedzi blisko karty graficznej) Ktoś miał podobny problem? Coś się może stać? Próbowałem to wygooglać, ale nic nie znalazłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
webtom Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 Podczas googlowania nie natrafiłeś na hasło 'piszczące cewki'? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.