Pitagoras123 Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Witam,Pod wpływem recenzji w CD-Action, oraz za namową kolegi postanowiłem kupić w/w grę. Jest jeden malutki problem, a mianowicie: nie ma polskiej wersji językowej (przynajmniej w opcjach). Jeśli ktoś mógłby mi pomóc podsyłając linka do spolszczenia lub dając jakieś porady co do tego to byłbym bardzo wdzięczny. Gra jest w Bibliotece Steam, ale kupiłem ją bezpośrednio przez sklep Cenegi. Co prawda angielska wersja nie przeszkadza, ale zawsze przyjemniej rozłupywać czaszki w ojczystym języku. Z góry dziękuje za każdą okazaną pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuweriann Posted May 5, 2021 Report Share Posted May 5, 2021 kurde teraz i ja w to gram nie moge zlaesc spolszczenia wiec jest ktos chetny podac takie spolszczenie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arlekin Posted May 9, 2021 Report Share Posted May 9, 2021 Niestety obecnie nie istnieje do tej gry spolszczenie. Swojego czasu pamiętam, że jedna grupa tworząca nieoficjalne spolszczenia do gier miała się nim zająć ale projekt ten ucichł. Nie liczyłbym na to , że spolszczenie kiedykolwiek wyjdzie. Chyba, że zrobią remastera ale to też niczego nie gwarantuje. Tak to nieraz jest z grami od Capcomu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goliat Posted June 15 Report Share Posted June 15 Miło mi zakomunikować, że powoli z Matnow/Mateu990 kończymy przekładać tą grę. Możliwie, że na przełomie czerwca/lipca ruszymy z korektą, bo pracę idą bardzo sprawnie. Oto link do film prezentującego polską wersję, dodam, że spolszczenie będzie działać z wersją gog, sprawdzałem osobiście: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goliat Posted August 15 Report Share Posted August 15 Wyszło spolszczenie, oto link - https://drive.google.com/file/d/1hTM5_n9PKou8IJ3MpmrAqdhUW72xdqJm/view?fbclid=IwY2xjawErETVleHRuA2FlbQIxMAABHSPv2SFaLjpNA2vLvDk6mPpIN0-FqjSTf7kriZTOWE9o6d_hcGPJ6F9TVQ_aem_oVr-fZicDGhmboDs7eWDpQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts