czikago94 Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 Witam, Mam na sprzedaż gry w postaci Giftów na platformie steam. Umożliwiają aktywację gry na koncie steam. Możliwość sprzedaży za doładowanie PaySafeCard lub klucze do skrzyń z gry Counter-Strike:Global Offensive (Case Keys)Następujące gry z ceną:- Counter-Strike:Global Offensive = 40zł PSC (2x20zł) lub 5 kluczy do skrzyń- Two Worlds II: Velvet Edition = 20zł PSC lub 3 kluczy do skrzyńZasady wymiany :- PSC = Dodajesz mnie na steam lub Forum cd-action,wysyłasz mi Kod/y PSC,jeśli działa/działają wysyłam Gift na podane przez Ciebie konto steam lub na życzenie przez wymianę Steam trade (wymaga 3 dni czekania).- Klucze do skrzyń = Dodajesz mnie na steam,akceptujesz zaproszenie do wymiany,w wymianie dajesz klucze ja daje Gift, po 3 dniach cieszysz się z gry (wymaga własnoręcznego aktywowania gry z plecaka Steam).Ze względu na brak Steam Guard Mobile token wymiana na Steamie ulega sprawdzeniu na czas 72 godzin (Nic na to nie poradzę).W przypadku pytań lub zainteresowania proszę pisać tutaj lub dodać mnie na platformie Steam.http://steamcommunity.com/id/Czikagos/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.