glock32 Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 Witam, mam pytanie posiadam kartę gtx 960 4gb windforce i chciał bym ją podkręcić, lecz bez zmiany napięcia i "power limit" , operując tylko "core clock" i "memory clock". Wie ktoś do ilu można maksymalnie podkręcić taką kartę bez ruszania opcji napięcia i limitu energii ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 Do tylu, na ilu będzie stabilna - każda karta jest inna i ma inny potencjał OC. Tematy związane z podkręcaniem umieszczamy w subforum Podkręcanie. Temat przeniosłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glock32 Posted February 21, 2016 Author Report Share Posted February 21, 2016 Tyle to ja wiem ale nie ma mniej więc jakieś ogólniej granicy do której można śmiało próbować bez martwienia się o zmianę napięcia, czy po prostu kręcić o tyle do póki nie zacznie wywalać jakiś artefaktów, wtedy to będzie oznaczało braki mocy czy coś w ten deseń i przystopować ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.